Skip to main content

ÎNAPOI LA KANAL D. Gabriela Cristea, gazda la Te vreau lângă mine

 

gabriela-cristea1

Publicitate

Gabriela Cristea revine la Kanal D. Ea va fi gazda emisiunii Te vreau lângă mine, scrie site-ul Wowbiz.

Emisiunea Te vreau lângă mine a fost prezentată de Niculina Stoican, apoi de Viorica de la Clejani.

Gabriela Cristea, pe Wowbiz:

“A venit momentul sa imi intorc privirea spre profesia mea, care nu m-a tradat niciodata. Televiziunea m-a facut sa rad si sa plang, sa ma indragostesc si sa iubesc, sa rosesc si sa ma fastacesc.

Sunt fericita ca din toamna am sa ii pot spune fiecarui telespectator , la Kanal D, locul in care ma simt pretuita si in care imi regasesc prieteni foarte dragi.”

Gabriela Cristea a prezentat la Kanal D mai multe sezoane ale emisiunii Noră pentru mama, program de forţă al postului deţinut de turcii de la Dogan. După ce formatul a fost luat de Antena 1 (difuzat sub numele Mireasă pentru fiul meu), Gabriela Cristea a trecut pe un alt program, Draga mea prietenă.

DESPĂRŢIREA. În august anul trecut, Gabriela Cristea se despărţea de turcii de la Kanal D. „ După mai bine de 5 ani în care am fost motorul acestei televiziuni, conducerea m-a anunţat printr-un SMS că preferă în locul meu pe cineva mai ieftin”, spunea Cristea la vremea respectivă.

Într-un interviu acordat Paginademedia.ro, Gabriela Cristea spunea că postul i-a propus „un salariu la jumătate”. „ Am aflat absolut întâmplător faptul că ei erau în discuţii cu altcineva pentru emisiunea Draga mea prietenă”, declara ea.

Citiţi interviul dat de Gabriela Cristea, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costin Red Costin Red
    Guri rele tastand...
  • EVA LUPSA EVA LUPSA
    Gabriela sa plece acasa .
  • Rodica Rodica
    Jalnic ce se intampla in acest show, toti se vor vedete, nu cauta nimic serios. Pe tatele mia, madalina si ela, nu ar trebuie sa le mai primiti, promoveaza numai lichelismul, barfa si prostitutia . Spunea cineva de pe forum , ca dupa maxim 10 emisiuni sa fie schimbati cei care nu isi gasesc pe cineva ! Doamna Gabriela faceti totusi o selectie a celor care vin pentru a-si gasi jumatatea ! A scazut mult intentia de promovare a iubirii si dragostei adevarate. Ar fi de dorit sa ridicati standardul de credibilitate al emisiunii ! Cu pretuire, Rodica
  • Dan Dan
    Am o intrebare;cand dati afara pe cei care refuza mereu persoanele care vin la paravan.Andreea are pile de nu o mai scoateti?Este cumva angajata acolo si noi nu stim?Dra.Gabriela deveniti penibila deoarece luati mereu apararea Andreei.Afara si cu cei doi frati,nu vor decat sa ramana la tv.
  • Vasile S SATU MARE Vasile S SATU MARE
    In leg.cu cei prezenti,,,Dragi mei,,nu credeti ca ati stat prea mult la emisiune,,,,,voi ati uitat ca si voi aveti un trecut,,,parca ati fi atat de puri,de curati,,,nu ati gresit nimic in viata,,,,faptul ca sunteti aceleasi persone de mult timp,cam da de gandit.,,,,,-
  • marius marius
    G.Cristea o exagerata expirata.Te vreau langa mine o emisiune cu prosti ptr prosti...mie scarba sa ma uit la astfel de caricaturi care cauta perechea perfecta la TV...
  • petrescu carmen petrescu carmen
    buna ziua doina nu a procedat bine am ramas vaduva la varsta de 25 ani 1991 cu 2 fetite mici dar nu leam abandonat si nu am lipsit de langa ele nici o clipa ce mama si ce exemplu da plina de tatuaje urit ii sta ca mama
  • Florina-Braila Florina-Braila
    Imi place mult noul format al acestei emisiuni care a adus multa frumusete si multa prospetime Gabi e splendida, bandul e minunat si doritorii de jumatati sufletesti sunt calitativi Va doresc multa bafta, multe emisiuni si raiting maxim ! Felicitari !
  • anonimu anonimu
    Aflati va rog si opinia vioricai sau cuiva din grupul clejanilor daca mai raman pe kanald sau nu....la fel si pe "onuca" roman care au fost aruncate la vedete "permitate" de turci...
  • adi adi
    ,,Ieftinit???,,Geo nu stii ce vorbesti!!La Kanal D sunt salarii dintre cele mai mari din televiziune!!Vezi ca asa,,ieftin,, a ajuns pe locul 2 in Romania dupa ProTV!!!
    http://adevarul.ro/entertainment/tv/niste-tarani-uita-tv-1_5203b2cac7b855ff56ba0afa/index.html
  • geo geo
    Gaby, ai slabit, ai divortat, ai (re)devenit normala si te-ai ieftinit?

Trimite un comentariu

sus