Skip to main content

ITV îl vrea din nou pe Simon Cowel în juriul X Factor din Marea Britanie

 

simon cowellPostul britanic ITV i-a propus lui Simon Cowell să se întoarcă în juriul X Factor din Marea Britanie pentru un contract de 50 de milioane de lire sterline, scrie The Guardian.

Publicitate

Contractul pe o perioadă de trei ani dintre ITV și Cowell pentru emisiunile X Factor și Britain's Got Talent expiră la sfârșitul acestui an.

Cowell, cel mai bine plătit realizator TV din americana, a ieșit din juriul talent-show-ului muzical din Marea Britanie pentru a se concentra pe X Factor SUA, care este în competiție cu American Idol.

“Evident că toată lumea îl dorește pe Simon, pentru că el aduce un plus de valoare, dar având în vedere angajamentele pe care le are în SUA, el pur și simplu nu poate fi în două locuri în același timp”, a spus purtătorul de cuvânt al lui Cowell, Max Clifford.

După zece ani, X Factor UK își arată vârsta, având în vedere audiențele scăzute din ultima perioadă.

Cu toate acestea, X Factor rămâne cel mai mare show din televiziunea britanică, unde principalul rival este emisiunea The Voice, difuzată de BBC.

Nu e de mirare că șefii de la ITV îl vor înapoi pe Cowell, pentru că ei știu foarte bine că acesta ar putea crește audiența show-ului.

O sursă apropiată a lui Cowell a spus că ar fi șanse mari ca acesta să se întoarcă la show-ul britanic dacă viitorul sezon, cu numărul trei, ar avea audiențe mici și nu s-ar mai produce alt sezon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu