Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cei 1.000 de sclavi ai cămătarului „Untură”

 

Capturaţi ecranul complet 08.08.2013 112450.bmp
Adevărul pune pe prima pagină un subiect despre cămătari, EVZ este cu ochii pe europarlamentarul Adrian Severin, iar România liberă pune pe tapet programul „Capitala crește verde”.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă principalele subiecte ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul spune povestea cămătarilor Untură, Baha și Coman. Cei 1.000 de sclavi ai cămătarului „Untură”, titrează publicația. „Pentru că n-au reușit să restituie sumele împrumutate de la interlopi, victimele au fost silite să cerșească și să se prostitueze în Occident sau să-și lase casele casele cămătarilor”.
  • Evenimentul zilei pune pe prima pagină o declarație a europarlamentarului Adrian Severin, anchetat de DNA pentru corupție: „Jurnaliștii de șa Sunday Times sunt agenți provocatori”.
  • România liberă, pe urma firmelor care „înverzesc capitala”. Profitorii de milioane de euro ai Programului „Capitala crește verde”, titrează publicația, care mai menționează că una dintre firmele care a încheiat contracte cu Primăria București a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 240%.
  • Libertatea o readuce în atenția publicului pe Ramona Bădescu. Vedeta a fost surprinsă „zbenguindu-se în mare cu un milionar italian”.
  • Click! „dezvăluie” Motivul secret pentru care Ion Dolănescu n-a vorbit ani în șir cu fiul lui. 

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu