Skip to main content

PRESA DE AZI. Capital: Mutarea de 30 de milioane de euro a lui Adrian Sârbu

 

adrian sarbu - foto capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

Capital deschide ediția din această săptămână cu marea mutare a Pro TV de a ieși din must carry, iar Adevărul publică un material despre curatorul de la Muzeul de Artă, care a văzut tablourile furate de la Rotterdam.

Paginademedia.ro prezintă primele pagini ale ziarelor de la începutul acestei săptămâni:

  • Capital scrie despre Mutarea de 30 de milioane de euro a lui Adrian Sârbu. Șeful imperiului Pro dă peste cap piața TV printr-o mișcare strategică riscantă, care îi va aduce însă venituri uriașe și va schimba radical fața audiovizualului, scrie Capital. Publicația estimează că ieșirea Pro TV din must carry ar putea aduce companiei venituri de 30 de milioane de euro.
  • Adevărul prezintă, în premieră, povestea Marianei Dragu, curatoarea de la Muzeul Național de Artă care a fost chemată să evalueze două dintre cele șapte tablouri furate din muzeul de la Rotterdam. „Mi s-au tăiat picioarele când mi-am dat seama că tablourile erau furate”, a povestit Mariana Dragu.
  • EVZ scrie despre Reforma lui Nicolăescu, care „poate decapita întregul sistem medical din România”. Legea promovată de actualul ministru „lovește în cei mai importanți șefi de spitale și facultăți de medicină din România”.
  • România liberă publică un interviu cu șeful centrului de chirurgie generală și transplant hepatic din Fundeni, Irinel Popescu: Sistemul de sănătate funcționează ca sistemul Casco.
  • Ziarele de sport sărbătoresc victoria de aseară a Stelei. Dinamo, lată. Steaua, cu Lato, titrează ProSport.  Gazeta scrie despre Steaua distrată. Echipa a dominat jocul, însă jucătorii au părut prea „relaxați”.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu