Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea: Un cuplu de homosexuali concurează la o emisiune de la ProTV

 

presa de azi 1 augustZiarul Libertatea are pe prima pagină un articol despre nou show de la ProTV Patru nunţi şi-o provocare la care va concura şi un cuplu de homosexuali. “ProTV şochează! Un cuplu de homosexuali concurează într-un show televizat”, este titlul de pe prima pagină din Libertatea.

Publicitate

“Patru nunţi şi-o provocare va fi emisiunea care şi-a propus să arunce în aer ratingurile şi prejudecăţile”, scrie Libertatea pe prima pagină.

Tabloidul mai scrie că “ProTV forţează limitele de înţelegere şi de permisivitate ale românilor. (...) Conform unor surse din interiorul televiziunii, echipa Pro pregăteşte o emisiune concurs - Patru nunţi şi-o provocare - la care va participa şi un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunţat pentru sfârşitul lunii august”.

Ziarul Click îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre revenirea lui Teo Trandafir în televiziune şi, mai exact, la Kanal D, după cum paginademedia.ro a scris aici. Tabloidul pretinde că vedeta va avea un salariu fabulos de peste 20.000 de euro pentru o emisiune de divertisment care se va bate cu Acces Direct (Simona Gherghe) şi cu Happy Hour (Cătălin Măruţă).

“Se pare că Teo este vedeta cel mai bine plătită de la postul Kanal D. Conform unor surse din interiorul postului, Teo va avea cel mai mare onorariu dintre colegii ei: peste 20.000 de euro, mai exact 100.000 de lei, asta însemnând circa 22,600 de euro”, scrie Click.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Patriarhia lucrează cu un condamnat din lotul Fenechiu
  • Evenimentul zilei: Preşedinţia a făcut publice documentele. Decizia CSAT din februarie 2013 demontează ultima minciună a premierului. Guvernul e direct responsabil de CFR Marfă
  • România liberă: 10 asemănări majore între Guvernele Ponta şi Boc
  • Gazeta Sporturilor: Cine şi de ce l-a adus pe Cristea la Steaua. Prinţ is not dead
  • ProSport: Fără Mutu cu Turcia şi Ungaria!
  • Naţional: Tudor Chiuariu preia internele!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Probabil e concurenta Pro-ului la "Melteanca pentru fiul meu" de la A1. Doar ca ai lu' Sarbu, la naiba !... merg pe sistemul "Mire pentru fiul meu"
  • tomdegetelul tomdegetelul
    f tare sper sa cistige
  • andy andy
    pe mine la pro tv nu ma mai mira nimic

Trimite un comentariu

sus