Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, o noapte în greva foamei alături de rapidiști

 

IMG234ProSport are pe prima pagină a ediției de astăzi un reportaj despre prima noapte de greva foamei a celor 19 rapidiști care protestează, pe stadionul Giulești, împotriva șefilor FRF și LPF. “O noapte în greva foamei”, este titlul de pe prima pagină din ProSport. Doi jurnaliști ai ziarului de sport s-au alăturat, pentru 18 ore, rapidiștilor pentru a afla mai multe povești care stau în spatele motivației lor de a protesta în acest mod.

Publicitate

“Joi după-amiază, au intrat în greva foamei pentru a protesta împotriva șefilor FRF și LPF, iar în prima noapte de grevă, grupul lor au primit și doi reporteri ProSport. Cu o singură condiție, firească:<Dacă vreți să stați aici, țineți greva împreună cu noi. De acum înainte, doar apă plată și cafea! Fără zahăr, atenție!>”, scrie ProSport.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre întoarcerea din concediu a premierului Victor Ponta. “Victor Ponta și-a scurtat vacanța la Miami”, titrează Evenimentul zilei pe prima pagină, citând “o sursă bine informată”.

“Premierul Victor Ponta își scurtează sejurul din Miami și se întoarce azi din concediu, chiar dacă săptămâna trecută anunța că va avea o vacanță de două săptămâni. (...) Cel mai probabil, Ponta a decis să își scurteze vacanța ca urmare a scandalului public imens generat de publicarea scrisorii de intenție a guvernului Ponta convenită cu FMI, care prevede majorări de taxe și impozite odată cu venirea toamnei”, scrie EVZ.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi:

 • România liberă: Lungul drum al autostrăzii A1 către vest
 • Gazeta Sporturilor: Yippee! 4x4
 • Național: DNA declanșează marea baroniadă
 • Click!: Andreea Marin: “Ștefan nu poate fi înlocuit”
 • Libertatea: Așa arată Gyorfi după trei operații la față!
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • La Adevarul si la Click salariile se dau pe 10.
  10 e sambata.

  Du-te si fa greva foamei pana luni cand iti intra banii.
  Ai IQ 10, ca si ziua de salariu.

Trimite un comentariu