Skip to main content

PRESA DE AZI. Urzeala Tronurilor, în varianta Adevărul, cu regii Cioabă în rol principal

 

captura adevarul

Publicitate

Adevărul, cu Urzeala tronurilor. Actorii principali sunt Daniel și Dorin Cioabă, proaspăt numiți „regi” ai romilor. Evenimentul zilei spune povestea șantajului dintre doi amanți ce a dezvăluit o uriașă rețea de acte false.

Paginademedia.ro prezintă primele pagini ale principalelor publicații:

  • Adevărul îi pune pe copertă pe autointitulații regi ai romilor. Cei doi sunt protagoniști în Urzeala tronurilor, în varianta Adevărul. Publicația încearcă să explice cum s-au trezit țiganii cu doi regi.
  • Evenimentul zilei pune pe copertă un subiect în care este implicată Jandarmeria Română. Șantajul dintre doi amanți a dezvăluit o rețea uriașă de acte false în Jandarmeria Românătitrează Evenimentul zilei.
  • România liberă se concentrează pe relația PSD - PNL: Ponta s-a impus iar în fața lui Antonescu. Va mai fi liniște în USL?
  • Capital face o analiză a modalităților în care oamenii sunt păcăliți atunci când cumpără medicamente. Cum ne păcălesc farmaciile, titrează publicația, care subliniază că farmaciștii zilelor noastre sunt mai mult speculanți decât specialiști.
  • ProSport deschide ediția de astăzi cu Simona României, românca ajunsă pe locul 19 mondial între cele mai bune jucătoare de tenis.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu