Skip to main content

Răsvan Popescu: „Nu există nicio legătură între raportarea mea la Pro TV și filmul pe care l-am făcut cu Media Pro Pictures”

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

 

 

„Eu am făcut un film în urma unui concurs deschis la CNC, film care nu are nicio legătură cu activitatea mea de la CNA”, a spus Răsvan Popescu, membru CNA și fost președinte al instituție, la Antena 3.

Acesta este un răspunsul fostului președinte CNA la comunicatul publicat astăzi de ANI în care se spunea că Răsvan Popescu "s-a aflat în relaţii comerciale şi a beneficiat de foloase patrimoniale în cuantum de 15.000 euro de la S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A" în timpul mandatului său de membru CNA.

„Eu am făcut un film în urma unui concurs deschis la Centrul Național al Cinematografiei, film care nu are nicio legătură cu activitatea mea de la CNA. E vorba de două companii diferite, una este Media Pro Pictures care este specializată în producția de film, iar licențele Pro-ului sunt pe Pro TV SA. Ori nu există nicio legătură între activitatea mea și raportarea mea la Pro TV și filmul pe care l-am făcut în urmă cu câțiva ani împreună cu Media Pro Pictures”, a precizat Răsvan Popescu.

El a mai precizat că a fost înștiințat de către ANI că insitituția s-a autosesizat, însă nu i-a fost cerut niciun punct de vedere. „Am primit o înștiințare în urmă cu câteva luni prin care îmi spunea că dânșii s-au autosesizat fără să-mi spună de ce, cum, niciun fel de amănunte. Iar acum aflu că raportul este gata fără să discute cu mine. Voi contesta acest raport, mă voi apăra în justiție, firește”, a declarat Răsvan Popescu.

Comunicatul ANI mai arată faptul că și Christian Mititelu a fost în incompatibilitate în perioada 2008 - 2012 întrucât în această perioadă membrul CNA ocupa și funcția de președinte și mai apoi de vicepreședinte al Alianței Civice, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Potrivit Mediafax, se prespune că ar fi vorba despre scenariul filmului Ceva bun de la viaţă, regizat de Dan Pița.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu