Skip to main content

Răzvan Mitroi, consilier pe comunicare la Chevron

 

razvan mitroi

Din presă, în comunicare. Răzvan Mtroi, fost manager de proiect la Antena 3 şi fost redactor-şef la Digi 24, este, din această lună, consultant în comunicare pentru Chevron, companie de exploatare a gazelor naturale. Acesta se va ocupa de strategia de comunicate a companiei.

Contacta de paginademedia.ro, Răzvan Mitroi a confirmat numirea pe poziţia de consultant în comunicare al Chevron, precizând că are un contract semnat pe doi ani.

„Am aplicat pentru un post scos la concurs, nu am fost contactat. Am depus cv-ul pentru că cei de la Chevron căutau un jurnalist cu experienţă în presă şi contacte în media”, a declarat Mitroi pentru paginademedia.ro.

Răzvan Mitroi a fost project manager Antena 3 încă de la lansarea staţiei de ştiri. A făcut o pauză de aproximativ un an, în perioada 2005-2006, când a fost redactor-şef al ziarului Adevărul. Din 2009, a fost project manager la Financiarul, cotidian economic închis de Intact în 2011. Din ianuarie 2012, Mitroi a fost, pentru scurt timp, redactor-şef la Digi 24, după cum paginademedia.ro a anunţat, în exclusivitate, AICI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • angel angel
    Daca te vinzi diavolului vei avea nevoie de multe vieti sa iti platesti pacatele! Tu si cu urmasii tai veti plati pt oamenii care vor muri din cauza ta. Mare pacat! Daca esti chiar atat de bun, ai putea sa faci bani din orice, sa lucrezi pt oricine, dar nu pt Satana!
  • Carmen Carmen
    O scursura....o penibila forma de viata!
  • plutonieru plutonieru
    Stimati postaci cu critica in gura si nerv in tastatura, voi lucrati toti la Fundatia "Maica Tereza"? Spuneti "Tatal nostru" si, pac, Sfintul Duh va plateste facturile?
  • tpsjo tpsjo
    Numai gura este de voi. Păi dacă sunteți așa citizeni precum vă dați mai sus, de ce nu luați inițiativă și nu vă implicați concret în oprirea proiectului. Săriți pe un om, care fie că va fi sau fie că nu va fi acolo la comunicare, tot se va face treaba asta, pentru că e o chestie foarte mare și este urmărită de cercuri puternice.
  • Bubu" Bubu"
    Bravo domn Mitroi!
    Inteleapta miscare!
    Oare tu ca om ,te gandesti oare cat valorezi!?
    Iti spun eu ,ZERO!
    PT o para !?nu ma mira! esti prototipul de roman ce si vinde si mama si nevasta ,poate iese ceva! asta i mentalitatea tipica de bucurestean,totul pt bani. Ai auzit de Onoare si Demnitate! ?
    Te ai grabit sa prinzi un loc pe esafodul tradatorilor!
  • Alexandru Alexandru
    N-aveţi voi atâtea posturi câte jigodii avem noi...
  • chevron - ucigas international chevron - ucigas international
    daaaaaa, viitorul lui este pecetluit : SLUGA LA CHEVRON .
    bonusul va fi acordat in apa plata poluata , marca CHEVRON .
    baiiiii ondulatule , nu t e gindesti la semenii tai , la copii tai ?
  • Observator Observator
    Razvane, ia zi omule cum combati tu si cu Bogdan Enoiu, alt imbarligat cu Chevron-ul, chestia asta: www.fracking.casajurnalistului.ro?! Tu, care n-ai facut un reportaj ca lumea in viata ta...
  • nadia nitov nadia nitov
    cat cinism! :( toate tarile in care s-au extras gaze de sist au apa cu gaze la robinete! o zona imensa a americii e distrusa! brazilia e in procese cu astia de ani si ani pentru ca teritorii uriase au fost distruse titeiul iesind la suprafata si arzand toata vegetatia si "marele om" s-a dus sa-i linga pe distrugatorii astia de planeta? :( o rusine!
  • Niculae Radulescu-Dobrogea Niculae Radulescu-Dobrogea
    Alt vandut ?
  • Apanoastra Apanoastra
    Il invitam la un pahar de apa 'potabila' din zona sondelor dupa ce ne informeaza bine cum nu vom muri. Ospitalitatea nu se refuza.
  • ana ana
    ...pai exploatarea gazelor de sist trebuie bine prezentata...mai bine decat ce au facut doritorii aurului de la Rosia Montana....brava domnu' mitroi:-(((

Trimite un comentariu

sus