Skip to main content

SCHIMBARE. Vocea României va fi mutată de marți. Celebrity Masterchef se va bate cu Suleyman

 

juriu vocea romaniei

Publicitate

PREMIERĂ. Emisiunea Vocea României, de pe Pro TV, nu va mai fi difuzată marțea, în această toamnă, așa cum s-a întâmplat la primele două sezoane ale concursului jurizat de Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ziua de marți va fi a variantei românești Celebrity Masterchef – show culinar în care concurenți sunt vedetele.

Masterchef-ul cu vedete va avea un concurent redutabil: serialul Suleyman Magnificul, care va fi difuzat de Kanal D începând cu 3 septembrie.

Când se va auzi Vocea? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, două variante sunt luate în calcul pentru programul care va începe la sfârșitul lunii septembrie: ziua de luni și cea de sâmbătă.

În următoarele săptămâni, începând cu 4 septembrie, sunt clarificate zilele de miercuri și joi, când Pro TV va difuza Patru nunți și o provocare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În ceea ce privește ziua de vineri, aceasta va fi, ca în toate sezoanele de până acum, a show-ului Dansez pentru tine.

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiunea the voice difuzata de nbC, va incepe pe 23septembrie. Foarte probabil ! vocea romaniei va incepe luni 23 septembrie.
  • In toamna asta, Pro tv va difuza editii noi ale toate emisiunilor "grele" : Dansez, Vocea, CMasterChef, Romanii au talent...cu alte cuvinte , va cam rupe concurenta - Antena 1, care ptr a scoate scor cit de cit bun in audienta, va fi nevoita sa isi mute show-rile in week-end...
  • Daca TVR nu ar fi difuzat meciul si pe TVR HD audienta TVR 1 ar fi fost mai mare. Asa, s-a impartit cu un post care nu este monitorizat. La fel, meciul a fost transmis live si pe online pe portalul tvr - deci si aici s-a mai dus o parte din public - in detrimentul audientei TVR 1
  • Nu a facut decat vreo 8 puncte de rating!!! Extrem de putin! E clar ca foarte multi s-au uitat la Dolce si la Digi! Asta era meci de cel putin 15 puncte! Dar nu la TVR.
  • Audientele de la meciul de aseara pe cand ? Sunt curios cate lume s-a uitat la TVR 1 pentru ca dupa multi ani au transmis un meci al stelei

Trimite un comentariu