Skip to main content

Simon Cowell, juratul de la X Factor din SUA, plătit cu 95 de milioane de dolari într-un an

 

simon cowellSimon Cowell, juratul din talent-show-ul The X Factor (SUA), ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană, la egalitate cu Howard Stern, jurat la America's Got Talent, scrie Reuters, care citează Forbes.com. Fiecare dinte ei a obţinut venituri estimate la 95 milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Publicitate

"Emisiunea The X Factor este de acum difuzată în 41 de ţări, iar formatul său Got Talent este franciza de televiziune cu cele mai mari vânzări din lume", afirmă jurnaliştii de la Forbes.com.

Următorul loc în topul celor mai bine plătite vedete îi revine jurnalistului Glenn Beck, prezentatorul unui talk-show conservator, cu venituri de 90 milioane de dolari.

În vârstă de 59 de ani, a coborât de pe primul loc ocupat în 2012 pe poziţia a patra, cu venituri de 77 milioane de dolari, şi este urmată în acest clasament de scriitorul şi prezentatorul de talk-show Phil McGraw, pe locul al cincilea, cu venituri de 72 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite personalităţi din televiziunea americană este completat, în ordine, de Rush Limbaugh (66 milioane de dolari), Donald Trump (63 milioane de dolari), Ryan Seacrest (61 milioane de dolari), Ellen DeGeneres (56 milioane de dolari) şi Judy Sheindlin (47 milioane de dolari).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • domnite.ro domnite.ro
    Ceea ce mi se pare mai impresionant decat suma castigata, mi se pare mai interesant faptul ca si merita, cata carisma trebuie sa aiba astfel de oameni pentru a avea un astfel de succes.
  • nelu nelu
    poate portarul primeste 300 euro....
  • alex_2 alex_2
    Simon Cowell a creat X-Factor mai istetilor, nu e doar "juratul".
  • Adi Adi
    Astea sunt salarii adevarate in televiziune!Astea sunt vedete.In Romania la Antena 3 sunt reporteri care au 1500 lei salariu.Adica 300 de euro!!
  • Lolozaur Lolozaur
    Nu este nici o surpriza ca Simon Cowell si Howard Stern sunt pe primul loc la capitolul castiguri. Amandoi s-au branduit de-a lungul timpului drept 'baieti rai' si lumea se da in vant dupa aceasta categorie.

Trimite un comentariu

sus