Skip to main content

Sorin Alexandrescu, la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală

 

sorin-alexandrescu-2

Publicitate

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, a mers astăzi la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală din dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, scrie Mediafax.

Procurorii anticorupţie au finalizat ancheta în dosarul de şantaj şi l-au chemat pe Sorin Alexandrescu la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a studia materialul de urmărire penală.

După ce persoanele cercetate în acest dosar vor lua la cunoştinţă probele adunate de DNA împotriva lor, procurorul de caz va hotărî pe cine trimite în judecată.

Sorin Alexandrescu este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • In curand, un nou dosar pentru voiculescu pentru evaziune fiscala, folosirea muncii la negru. Si ceva cu rele tratamente (tortura), constand in faptul ca nu a platit salariile la jurnalul national de 4 luni si ca la stat plateste dari diminuate, pe drepturi de autor, desi oamenii muncesc ca pe cartea de munca, adica norma intreaga. Aceeasi situatie si la antene, doar ca acolo oamenii sunt platiti, ca au sefi decenti. Dosarul e facut si pe numele lui matiescu si tuca.

Trimite un comentariu