Skip to main content

Sorin Alexandrescu, la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală

 

sorin-alexandrescu-2

Publicitate

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, a mers astăzi la DNA pentru a-i fi prezentat materialul de urmărire penală din dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, scrie Mediafax.

Procurorii anticorupţie au finalizat ancheta în dosarul de şantaj şi l-au chemat pe Sorin Alexandrescu la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a studia materialul de urmărire penală.

După ce persoanele cercetate în acest dosar vor lua la cunoştinţă probele adunate de DNA împotriva lor, procurorul de caz va hotărî pe cine trimite în judecată.

Sorin Alexandrescu este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • camelia camelia
    In curand, un nou dosar pentru voiculescu pentru evaziune fiscala, folosirea muncii la negru. Si ceva cu rele tratamente (tortura), constand in faptul ca nu a platit salariile la jurnalul national de 4 luni si ca la stat plateste dari diminuate, pe drepturi de autor, desi oamenii muncesc ca pe cartea de munca, adica norma intreaga. Aceeasi situatie si la antene, doar ca acolo oamenii sunt platiti, ca au sefi decenti. Dosarul e facut si pe numele lui matiescu si tuca.
  • Regele Pamela și supușii lui Regele Pamela și supușii lui
    Stati linistiti, cand o sa ajunga aici la noi, o sa am grija ca baiatul asta, Cofetarul, sa primeasca si lapte si suficiente ouă din care să faca cremă de zahăr ars... Abia l-asteptăm....
  • cristina cristina
    Neo alt postac IMA ! :))
  • Neo Neo
    Hai sa vedem rezultatul ala odata. Sa le vedem fetele astora cand s-o dovedi ca este nevinovat.

Trimite un comentariu

sus