Skip to main content

Ştefan Stan face Killer Karaoke, din toamnă, la Prima TV

 

Vocea-Stefan-Stan

Publicitate

Câştigătorul primei ediţii a show-ului Vocea României, Ştefan Stan, va avea o emisiune cu cântec. Artistul va prezenta, din această toamnă, emisiunea Killer Karaoke, la Prima TV.

Ştefan Stan îi invită pe cei pasionaţi de cântat să se înscrie la Killer Karaoke, show-ul toamnei la Prima TV.

Cei selectaţi vor trebui să treacă prin probe “criminale”, să cânte în timp ce trei ventilatoare uriaşe le bat în faţă, să nu se oprească nici dacă au capul într-un acvariu cu şerpi sau electroşocurile să nu-i întrerupă sub nicio formă.

“Pasiunea pentru cântat trebuie să fie mult mai mare decât frica de ce se poate întampla. La Killer Karaoke nu e suficient să fii talentat, trebuie să ai şi foarte mult curaj. Dacă vei reuşi să-ţi învingi temerile poţi câştiga 10.000 de lei”, spune Ştefan Stan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alabala alabala
    deci din toamna ..cand incepe antipatic-ul asta emisiunea tre sa sterg si prima tv din grila de programe, trist ca angajeaza specimene d'astea.
  • Dragos Dragos
    Asa ceva vedeti pe la turci: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sZCy29wGduc
  • Iulian Iulian
    Cred ca va fi distractiva emisiunea, dar sper sa-l auzim si pe Stefan cantand. Are o voce unica.
  • Radu V. Radu V.
    prima e in cadere libera
  • marius marius
    fix-pix!
  • mile mile
    va fi mai interesant decat x factor sau vocea
  • geo geo
    ar fi interesanta o prima emisiune pilot in care antipaticul, fostul si poate viitorul amant al Andreei Mantea, cine stie ce vor mai decide scenaristii de la Kanal D, ne va arata daca este capabil sa cinte cu pestii in bazin sau cu rime in gura...ca pare tare distractiv sa iti bati joc de altii cind te chinuie talentul iar succesul tau muzical este limitat...

Trimite un comentariu

sus