Skip to main content

Universal Channel va difuza sezonul 7 al serialului Dexter

 

dexterUniversal Channel va difuza, din 2 septembrie, sezonul 7 al serialului Dexter, de la ora 23:00. Episoadele sunt difuzate săptămânal, în fiecare zi de luni.

Publicitate

Debutul acestui sezon face o incursiune în copilăria lui Dexter şi a lui Deb

În noul sezon, Dexter (Michael C. Hall) este, în sfârşit, forţat să-şi înfrunte cea mai mare temere: Debra (Jennifer Carpenter) devine martora ritualului său nesăţios de a ucide criminali. Acum, Deb ştie secretul „Pasagerului său întunecat”, îi cunoaşte setea pentru sânge şi află totul despre „Codul” pe care l-a învăţat în copilărie de la tatăl lor, Harry (James Remar).

Pe parcursul acestui sezon, Dexter o cunoaşte pe Hannah McKay (Yvonne Strahovski), o femeie puternică şi independentă, care s-a chinuit să lase în urmă trecutul. Când Divizia Omucideri de la Miami Metro trebuie să apeleze la ajutor pentru a rezolva mai multe cazuri vechi, Dexter colaborează cu ea şi ajunge să se întrebe dacă nu cumva Hannah ascunde ceva.

Despre serial

Serialul îl urmăreşte pe Dexter (Michael C. Hall), care lucrează pentru Miami Metro Police Department (o organizaţie fictivă, inspirată de Miami-Dade Police Department, existentă în realitate), care duce, în acelaşi timp, şi o viaţă secretă, pe cea a unui criminal în serie. Acţiunea serialului este plasată în Miami. Primul sezon al serialului a avut la bază romanul Darkly Dreaming Dexter, scris de Jeff Lindsay şi adaptat pentru televiziune de James Manos, Jr., care semnează primul episod.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tetelea Tetelea
    Mie mi se mare decent cum le difuzeaza canalele straine. Ganditi-va ca Pro Tv a dat Married with Childern, Mash, chiar si Seinfeld, la 10 ani dupa ce s-au terminat filmarile.
  • rd rd
    ar fi putut si ei transmite la o perioada relativ scurta dupa ce se transmite in SUA, cum face axn cu Hannibal...si cum a facut si Universal cu Castle... insa vorba lui MIrcea, in state sunt la episodul 8 din ultimul sezon (8), iar la noi inca nu a inceput al saptelea
  • mirceA mirceA
    Dexter e deja la sezonul 8 (ultimul) si se difuzeaza deja de vreo luna in State.
    Din pacate pentru noi dar si pentru televiziunile din Romania, serialele ajung foarte tarziu.
  • Coma Coma
    Si Diva Universal e foarte ok.
  • no no
    O veste foarte buna. Universal si axn au cam ramas singurele canale unde se poate viziona un serial decent.

Trimite un comentariu

sus