Skip to main content

Antena 1 a cumpărat un nou format internaţional de divertisment: Totul este permis

 

capturi

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziţionat încă un format internaţional de divertisment. Este vorba de formatul franţuzesc Vendredi tout est permis (Vinerea totul este permis), tradus în engleză ca Anything goes. Formatul a fost achiziţionat recent şi de televiziuni din Spania (Antena 3), Ucraina (1+1) şi Brazilia (Globo), potrivit Hollywood Reporter.

Antena 1 a achiziţionat dreptul de difuzare pentru opt episoade, în timp ce Globo din Brazilia va avea 20 de episoade, iar 1+1 din Ucraina, 10.

Formatul este unul cu vedete, şase sau şapte, care sunt supuse la diferite probe amuzante.

Show-ul a fost un succes în Portugalia, unde audienţele postului SIC s-au dublat pe tronsonul emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Da,antena1 e pe primul loc la jeg si mizerie.
  • mile mile
    a1 intotdeauna pe primul loc
  • Hash Hash
    Poate că noi ne uităm la Discovery, History, Nat Geo, Viasat, Digi... știi tu - știință, cultură... Dar, mă rog, după cum lauzi Latrinele, nu cred că ai de unde să știi ce e aia cultură..
  • alex alex
    Si prezentatorul acestei emisiuni va fi nimeni altul decat ........... Dannnnnnnnnnnn Negreuuuuuu ( ca pe altu nu mai are ) :)
  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea celebrity masterchef s-a filmat timp de 3 saptamani in luna iulie. Sunt mari sanse sa fie difuzata toamna aceasta.
  • agent ss agent ss
    noul format sunt convins ca va avea succes mai ales ca este prezentat de antena 1 unde isi desfasoara activitatea numai profesionisti.le urez mult succes.
  • Din camara bunicii Din camara bunicii
    Royce (sau ROYCE cum isi urla asta numele) nici macar nu e postac. E pur si simplu un mocofan care intra pe paginademedia in pauzele de stat pe videochat-uri cu babe care se pupă-n bot cu adolescenti saraci. Pe care, desigur, le injura ca de ce nu isi iau o meserie onorabila...
  • no no
    Inca o emisiune cu pseudo-vedete care se fac ca se distreaza. Numai din astea au Antena 1. Conceptul asta de "sa punem cateva vedete in aceeasi camera sa se poarte de parca ar fi la gratar" nu ma prinde pe mine, poate ca eu vad divertismentul in alt mod decat Antena 1.
  • Dan Dan
    Si Serviciul roman de comedie !
  • Maya Maya
    Dar voi la ce va uitati mah? La taraf sau si acum suspinati dupa otv. Voi astia care comentati aici sunteti fauna tarii cred daca nu apreciati emisiunile din top. Antena va face inca o miscare buna si ca de obicei va ramane in topul preferintelor. Chiar daca strambati voi din nas, tot o sa va uitati..
  • alex alex
    Nu cred ca masterchef il da in toamna , in primul rand nu au cum , lunea probabil va fi aia partu nunti si o provocare , martea vocea , miecuri src si tanti florica , joi las fierbinti si cateodata se poate strecura si cate un meci din Europa League , vineri dansez pentru tine , sambata si duminica filme .

    P.S. Nu stiu ce au facut cu emisiunea aia Hell"s Kitchen oare o vom vedea toamna asta , dar nu am vazut nici un promo si ma c-am indoiesc
  • Johny Johny
    :)))))))
  • Expertul, Expertul,
    inca un kix marca jegantena1! posibila grila protv prime time toamna 2013: luni patru nunti si-o provocare marti celebrity masterchef miercuri vocea romaniei joi las fierbinti si tanti florica vineri dansez pentru tine sambata si duminica filme. Ce parere aveti de grila?
  • Lulu Lulu
    ROYCE tu esti angajatul lui Voiculescu sau nu ai bani de cablu sa vezi si alte posturi si te uiti pe antena de afara ?
  • ROYCE ROYCE
    Sunt convins ca acest format de divertisment va fi un succes in Romania. Antena 1 este postul de televiziune ce cele mai bune emisiuni de divertisment.

Trimite un comentariu

sus