Skip to main content

11 Septembrie. Sanda Țăranu, celebra voce a Teleenciclopediei, apare într-o reclamă a trupei Vunk

 

 

Publicitate

Sursa foto: Evz.ro
Sursa foto: Evz.ro

CELEBRA VOCE A TELEENCICLOPEDIEI, ÎNTR-O RECLAMĂ PENTRU VUNK. După foarte mulți ani de când nu a mai colaborat în spațiul public din România, Sanda Țăranu (acum în vârstă de 74 de ani) revine în atenția publicului cu o colaborare inedită cu trupa VUNK: promovarea celui mai mare spectacol al trupei, scrie Evenimentul Zilei. Inconfundabila voce a Teleenciclopedia, una dintre cele mai faimoase crainice de televiziune din Romania, Sanda Țăranu apare într-o reclamă a trupei VUNK.
Într-un spot publicitar care amintește de inconfunda emisiune de pe TVR 1, Sanda Țăranu spune “te-ai întrebat vreodata unde se duc emoțiile oamenilor?” și-apoi, didactic ca la celebra emisiune, explică traseul acestora în natură: “emoțiile sunt transmise prin gesturi și cuvinte, iar cuvintele sunt puse în cântece, iar cântecele se ascultă la un concert.”
La 74 de ani, Sanda Țăranu revine la muncă


CERTIFICARE IAB PENTRU INDUSTRIA DE PUBLICITATE ONLINE. Începând cu 1 octombrie 2013, IAB România oferă acces la prima certificare internaționala creată pentru acreditarea profesioniștilor din industria de publicitate online, Digital Media Sales Certification, scrie Wall-Street.ro.

Acreditarea Digital Media Sales Certification (DMSC) evalueaza competențe din următoarele zone: cunostințele despre instrumentele și tehnicile cu care lucrează publicitatea online, vânzarea de spațiu media online, managementul campaniilor digitale, evaluarea și analiza rezultatelor campaniilor de online advertising.
IAB oferă în România prima certificare internațională creată special pentru industria de publicitate online


TELEVIZIUEA PENTRU FEMEI STYLE SE TRANSFORMĂ ÎNTR-UNA PENTRU BĂRBAȚI. NBC Universal rebranduiește Style - televiziune distribuită și în România - în Esquire și o transformă dintr-o televiziune pentru femei într-una pentru bărbați, scrie Forbes.ro, care citează Media Expres.

Televiziunea Esquire va înlocui Style pe 23 septembrie a.c., motivul invocat fiind că divizia de entertainment a NBC are prea multe televiziuni pentru femei (Bravo, Oxygen și E!, pe lângă Style). Style se distribuie în prezent în România pe Romtelecom, satelit și cablu și alte rețele independente.

NBC înlocuiește televiziunea Style pentru femei cu Esquire pentru bărbați


MESAJE DE PE FACEBOOK INTEGRATE ÎN DIRECT ÎN TIMPUL UNOR EMISIUNI TV. Facebook oferă, începând de luni, unor companii de media, printre care se numără CNN şi BSkyB, posibilitatea de a integra în direct în timpul emisiunilor comentarii "la cald" publicate de utilizatorii reţelei de socializare, intrând pe un teren dominat până în prezent de Twitter.

"Companiile de media pot începe să integreze comentarii de pe Facebook în emisiunile şi transmisiunile lor, afişând în timp real mesaje publice" de pe reţeaua de socializare americană, scrie Justin Osofsky, vicepreşedinte Facebook pentru operaţiuni online, pe un blog al platformei.
CNN şi BSkyB vor putea publica în direct mesaje de pe Facebook

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu