Skip to main content

2 Septembrie. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri TVR aleşi prin concurs

 

tvr

Publicitate

SELECŢIE. TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale, în cadrul celei de-a treia sesiuni fiind desemnaţi câştigători, printre alţii, Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, scrie Mediafax.

Sesiunea a treia a selecţiei de proiecte manageriale organizată de TVR s-a încheiat vineri. Aceasta a fost ultima dintre cele trei sesiuni demarate de TVR în luna iulie a acestui an.


În urma celei de-a treia sesiuni de selecţie de proiecte manageriale, Christel Ţopescu este coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia Germană, Mosoni Emoke Katalin - coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia Maghiară, iar Cătălin Sava - coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia alte Minorităţi.
TVR a încheiat selecţia de proiecte manageriale. Christel Ţopescu şi Cătălin Sava, printre noii manageri aleşi prin concurs


DIN TRECUT. Dacă pe 31 august 1946 ai fi deschis The New Yorker la cafeaua de dimineaţă sau în metrou, plănuind să arunci un ochi peste pagina săptămânală de umor sau peste ultima carte recenzată de criticul ăla la fel de greu de impresionat ca şeful tău înaintea evaluărilor semestriale, ai fi avut o mare surpriza. Pe 31 august 1946, pentru singura dată în istorie, o publicaţie şi-a dedicat întregul spaţiu editorial unui singur articol, scris de o singură persoană.

Fără reclame, fără recenzii, fără comentarii sportive, fără politică, cultură sau pagina de opinii. Într-un text de mărimea unui roman rusesc rezumat de Reader's Digest, John Hersey a rupt în premieră tăcerea privind urmările şi în special magnitudinea efectelor atacului nuclear de la Hiroshima.
Despre cuvinte si taceri care au schimbat lumea


LA CINEMA. Cei mai mari 10 operatori de cinematografe din România au avut venituri de 32 milioane de euro anul trecut, însemnând astfel 98,5% din întreaga piaţă, conform datelor Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), centralizate de Wall-Street.ro.

Pe de altă parte, Cinema City, cea mai mare reţea de cinematografe din România, a avut anul trecut venituri din vânzarea de bilete de 17,9 milioane de euro, adică de 55% din piaţa de film.
Top 10 operatori de cinema: Cel mai mare jucator, Cinema City, inseamna 55% din piata


DECES. Sir David Frost, jurnalist, realizator de televiziune şi scriitor, celebru pentru interviurile sale cu personalităţi ale lumii politice, a murit sâmbătă, la vârsta de 74 de ani, scrie DailyBusiness.ro.

Cauza decesului ar putea fi un infarct produs la bordul unui vas de croazieră.
Născut pe 7 aprilie 1939, David Frost a realizat timp de două decenii emisiunea "Through the Keyhole", între anii 1980 şi 2000. Din 2012, el era gazda programului săptămânal "The Frost Interview".
Celebrul jurnalist Sir David Frost a murit la 74 de ani


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus