Skip to main content

6 Septembrie. Şeful Kanal D: Am avut venituri mai mari cu 30% anul acesta. Nu ştim încă dacă vom fi pe break-even

 

Haluk KurcerAFACERI. Kanal D, a treia televiziune de pe piaţa locală în funcţie de audienţe, a avut venituri mai mari cu 30% în primele opt luni ale acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ca urmare a creşterii audienţelor, a declarat pentru Wall-Street.ro, Haluk Kurcer, directorul general al canalului TV.

Publicitate

“Am avut o creştere de peste 30% anul acesta, într-o piaţă care continuă să scadă. Unii vorbesc de o scădere de 6-7%, unii de 10%...nimeni nu ştie exact. Muncim din greu să ne creştem veniturile, dar nu pot să spun dacă la finalul anului vom fi pe break-even (n.red. nivel la care veniturile sunt egale cu cheltuielile). Însă, cu siguranţă, vom fi peste buget. Vrem să fim pe break-even anul acesta şi poate vom reusi”, a mai spus Kurcer.
Seful Kanal D: Am avut venituri mai mari cu 30% anul acesta. Nu stim inca daca vom fi pe break-even


4DX ÎN ROMÂNIA. România a jucat un rol decisiv în creşterea veniturilor, a EBITDA şi a veniturilor din bilete ale Cinema City din primele şase luni ale acestui an, scrie Forbes România.

Una dintre investiţiile care va consolida prezenţa companiei în România este cinematograful 4DX, prezent deja la Budapesta şi care urmează a fi inaugurat în curând la Sofia. "Orizontul de timp în care vom aduce 4DX în România este de şase luni. Încă nu ne-am hotărât unde va fi, pentru că implică o serie de elemente noi: tehnologie, o mai mare greutate a scaunelor, a structurii", explică Mooky Greidinger CEO Cinema City International.
EXCLUSIV Greidinger, Cinema City: ”În şase luni aducem 4DX în România”


MISS REALITY SHOW. În aşteptarea marei finale Miss Universe România, de pe 14 septembrie, cele 22 de finaliste vor deveni protagonistele unui reality show, transmis pe TVR 2, prin care telespectatorii pot observa pregătirile prin care trec fetele, scrie Adevărul.

Astfel, pe parcusul a zece ediţii speciale, între 4 şi 13 septembrie, TVR 2 va difuza un reality show înregistrat în cantonamentul finalistelor. În fiecare zi de la ora 17:30 şi în weekend de la 18:30
Finalistele concursului Miss Universe România, protagoniste într-un reality show pe TVR 2


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Kanal D a aratat ca intr-o piata dominata categoric de doua televiziuni mai este loc pentru altii.Probabil ca acum 5 ani nimeni nu isi imagina ca se poate lupta cineva cu Pro si Antena.E rusinos pentru specialistii mass media din Romania ca s-au crezut nemuritori!Tare as vrea sa vina la noi Sky sau Canal +.Sa vezi atunci Pro si Antena pe locurile 4 si 5.Turcii au aratat ca se poate!

Trimite un comentariu

sus