Skip to main content

6 Septembrie. Șeful Kanal D: Am avut venituri mai mari cu 30% anul acesta. Nu știm încă dacă vom fi pe break-even

 

Haluk KurcerAFACERI. Kanal D, a treia televiziune de pe piața locală în funcție de audiențe, a avut venituri mai mari cu 30% în primele opt luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ca urmare a creșterii audiențelor, a declarat pentru Wall-Street.ro, Haluk Kurcer, directorul general al canalului TV.

Publicitate

“Am avut o creștere de peste 30% anul acesta, într-o piață care continuă să scadă. Unii vorbesc de o scădere de 6-7%, unii de 10%...nimeni nu știe exact. Muncim din greu să ne creștem veniturile, dar nu pot să spun dacă la finalul anului vom fi pe break-even (n.red. nivel la care veniturile sunt egale cu cheltuielile). Însă, cu siguranță, vom fi peste buget. Vrem să fim pe break-even anul acesta și poate vom reusi”, a mai spus Kurcer.
Seful Kanal D: Am avut venituri mai mari cu 30% anul acesta. Nu stim inca daca vom fi pe break-even


4DX ÎN ROMÂNIA. România a jucat un rol decisiv în creșterea veniturilor, a EBITDA și a veniturilor din bilete ale Cinema City din primele șase luni ale acestui an, scrie Forbes România.

Una dintre investițiile care va consolida prezența companiei în România este cinematograful 4DX, prezent deja la Budapesta și care urmează a fi inaugurat în curând la Sofia. "Orizontul de timp în care vom aduce 4DX în România este de șase luni. Încă nu ne-am hotărât unde va fi, pentru că implică o serie de elemente noi: tehnologie, o mai mare greutate a scaunelor, a structurii", explică Mooky Greidinger CEO Cinema City International.
EXCLUSIV Greidinger, Cinema City: ”În șase luni aducem 4DX în România”


MISS REALITY SHOW. În aşteptarea marei finale Miss Universe România, de pe 14 septembrie, cele 22 de finaliste vor deveni protagonistele unui reality show, transmis pe TVR 2, prin care telespectatorii pot observa pregătirile prin care trec fetele, scrie Adevărul.

Astfel, pe parcusul a zece ediţii speciale, între 4 şi 13 septembrie, TVR 2 va difuza un reality show înregistrat în cantonamentul finalistelor. În fiecare zi de la ora 17:30 şi în weekend de la 18:30
Finalistele concursului Miss Universe România, protagoniste într-un reality show pe TVR 2


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Kanal D a aratat ca intr-o piata dominata categoric de doua televiziuni mai este loc pentru altii.Probabil ca acum 5 ani nimeni nu isi imagina ca se poate lupta cineva cu Pro si Antena.E rusinos pentru specialistii mass media din Romania ca s-au crezut nemuritori!Tare as vrea sa vina la noi Sky sau Canal +.Sa vezi atunci Pro si Antena pe locurile 4 si 5.Turcii au aratat ca se poate!

Trimite un comentariu