Skip to main content

CBS și rețeaua de cablu a Time Warner au făcut pace

 

Time Warner Cable-CBS Talks Proceed as Full Blackout Averted
Sursa foto: Latimes.com

Publicitate

CBS și compania de cablu a Time Warner au ajuns la un acord, prin urmare programele canalului american vor fi din nou disponibile pentru 3.2 milioane de abonați din New York, Los Angeles și Dalas, scrie BroadBandTvNews.com.

Posturile grupului CBS, printre care Showtime, TMC, Flix și CBS Sports Network, au fost reintroduse luni pe rețeaua de cablu a Time Warner, după o lună de întrerupere.

“Aceasta a fost o dispută cu mult mai îndelungată decât oricine de la CBS a anticipat, dar în ciuda neplăcerilor suferite de noi toți, a fost o luptă importantă, care a meritat pentru că am ajuns la o concluzie satisfăcătoare ", a declarat CEO-ul CBS, Leslie Moonves, la CBS News.

CONTEXT. La începutul lunii august, reţeaua de cablu a Time Warner a decis să oprească brusc retransmisia programelor CBS în mai multe oraşe mari din Statele Unite ale Americii, printre care New York şi Los Angeles. Acest lucru s-a întâmplat pentru că cele două companii nu au ajuns la un acord în privința banilor pe care CBS i-a cerut de la Time Warner pentru retransmisia canalelor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu