Skip to main content

Diva Universal va difuza sezonul 4 din Neveste Disperate

 

neveste-disperateDiva Universal va difuza sezonul 4 din Neveste Disperate, începand din 23 septembrie. Noile episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00.

Publicitate

Serialul continuă să urmărească viețile vecinelor de pe Wisteria Lane: Susan Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Hodge (Marcia Cross) și Gabrielle Solis (Eva Longoria), alături de Mary Alice Young (Brenda Strong), naratoarea serialului.

Despre sezonul 4 din Neveste Disperate

În debutul celui de al patrulea sezon al serialului, Katherine Mayfair (interpretată de Dana Delany), o fostă vecină și veche prietenă a lui Susan, se mută în vechea sa casă - unde a locuit și Mike - împreună cu soțul ei, Adam, medic ginecolog și fiica sa adolescentă, Dylan.

Lynette le spune prietenelor sale că suferă de cancer, în timp ce Bree încearcă să ascundă falsa sarcină de ochii vecinilor. Susan se teme că a ajuns la menopauză, însă, spre satisfacția lui Mike, descoperă că este însărcinată. Susan încearcă să îl implice pe Mike în deciziile din casă, ceea ce va crea probleme în relația lor cu Julie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu