Skip to main content

Diva Universal va difuza sezonul 4 din Neveste Disperate

 

neveste-disperateDiva Universal va difuza sezonul 4 din Neveste Disperate, începand din 23 septembrie. Noile episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00.

Publicitate

Serialul continuă să urmărească vieţile vecinelor de pe Wisteria Lane: Susan Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Hodge (Marcia Cross) şi Gabrielle Solis (Eva Longoria), alături de Mary Alice Young (Brenda Strong), naratoarea serialului.

Despre sezonul 4 din Neveste Disperate

În debutul celui de al patrulea sezon al serialului, Katherine Mayfair (interpretată de Dana Delany), o fostă vecină şi veche prietenă a lui Susan, se mută în vechea sa casă - unde a locuit şi Mike - împreună cu soţul ei, Adam, medic ginecolog şi fiica sa adolescentă, Dylan.

Lynette le spune prietenelor sale că suferă de cancer, în timp ce Bree încearcă să ascundă falsa sarcină de ochii vecinilor. Susan se teme că a ajuns la menopauză, însă, spre satisfacţia lui Mike, descoperă că este însărcinată. Susan încearcă să îl implice pe Mike în deciziile din casă, ceea ce va crea probleme în relaţia lor cu Julie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    eu nu am acest post tv, in ce pachete este inclus?

Trimite un comentariu

sus