Skip to main content

Fotbal, box, rugby şi baschet, în weekend la TVR. Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, sâmbătă la TVR 1

 

centura_de_aurPosturile TVR vor difuza în direct o serie de evenimente sportive din competiţii naţionale şi internaţionale. Fotbal, gimnastică, box, rugby şi baschet - toate se regăsesc în programul de sâmbătă şi duminică, la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online, pe TVR+.

Publicitate

Fotbal și box, pe TVR 1

Pe 7 septembrie debuteză Liga a II-a de fotbal. TVR 1 transmite sâmbătă, în direct de la ora 20.45, partida CS Universitatea Craiova - ACF Gloria Bistriţa, meci din prima etapă a Ligii. Partida va fi transmisă şi online, pe tvrplus.ro, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos.

Pe ringul de la Palatul Expoziţional din Constanţa, pugiliştii români se vor confrunta cu sportivi din 16 ţări, între care şi boxeri din Rusia şi Cuba.

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 22.45, respectiv duminică, 8 septembrie, de la 23.40, TVR 1 şi TVR+ difuzează semifinalele şi finalele Centurii de Aur la box, competiţie internaţională comentată de Narcis Şelaru.

TVR 2 va difuza gimnastică artistică

Pe 7 şi 8 septembrie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite, în direct, Gimnastică Artistică - Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Astfel, sâmbătă, de la ora 10.30 va avea loc concursul masculin pe echipe de club şi individual, iar de la ora 16.30 concursul feminin pe echipe de club şi individual (seria a II-a). Finalele pe aparate maeştri feminin şi masculin vor fi transmise în direct duminică, de la ora 15.00. Comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi.

TVR 3 va transmite competiții de rugby și baschet

La TVR3, sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, RCMUV Timişoara întâlneşte Ştiinţa CSA Steaua, meci retur din play-off-ul Super Ligii Naţionale de Rugby. Partida, transmisă în direct de la Timişoara, este preluată şi pe TVR+, comentariul fiind asigurat de Florin Mihoc.

De la ora 15.00, TVR 3 şi TVR+ transmit, în direct de la Oradea, meciul de baschet ASP Oradea - TOREKVES SE Budapesta. Partida face parte din Turneul Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant "Maria" şi este comentată de Ionel Banu.

Tot TVR3 telespectatorii TVR 3 pot urmări, în transmisiune directă de la Bucureşti, întâlnirea dintre Steaua CSM Exim Bank şi BCM Piteşti, din Cupa Steaua de baschet. Iar duminică, de la ora 18.00, competiţia continuă cu partida Steaua CSM Exim Bank - CSU Ploieşti. Comentariul va fi asigurat de Dragoş Cojocaru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu