Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă face Harta parlamentarilor pătați

 

Capturaţi ecranul complet 23.09.2013 131607.bmp
România liberă a creat o hartă a parlamentarilor pătați, ProSport scrie despre Jocurile de putere din lumea fotbalului înaintea alegerilor pentru FRF.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

 

  • 9 români din 10 nu vor câini pe stradă, titrează Adevărul pe coperta ediției de astăzi. Studiul, realizat de INSCOP și citat de Adevărul, mai spune că românii nu vor să vadă maidanezi, dar au păreri împărțite privind eutanasierea câinilor fără stăpân.
  • Evenimentul zilei îl readuce în atenție pe fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu: Afacerea imobiliară care îl aduce din nou pe Fenechiu în fața Justiției. Ieșenii care și-au cumpărat locuințe în cartierul construit de Fene Grup susțin că sunt monitorizați prin camere de supraveghere în propriile case, mai notează publicația.
  • România liberă face o trecere în listă a politicienilor cu probleme în Harta parlamentarilor pătați. În afara secretarelor, fiilor și fiicelor baronilor locali, s-au adăpostit în Legislativ și mulți politicieni cu probleme de integritate, arată publicația.
  • ProSportul de astăzi dezvăluie Jocurile de putere: Au început manevrele pentru alegerile din 2014 la alegerile de la șefia FRF. Mitică Dragomir și miliardarul Ioan Niculae deschid frontul anti-Popescu, iar Porumboiu ar putea fi contracandidatul surpriză.
  • Revenirea Stelei în capul clasamentului din Liga I este subiectul de copertă al Gazetei Sporturilor. Înapoi în vârf, titrează publicația.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu