Skip to main content

PRESA DE AZI. Și-au făcut procurorii treaba în cazul Ionuț? Ancheta în toate ziarele

 

tabloidele despre cazul IonutLa aproape o lună de la tragedia în care un copil de patru ani a fost ucis de maidanezi, subiectul continuă să fie tratat pe prima pagină a ziarelor. Toate titlurile de astăzi merg pe aceeași idee: cum și-au făcut treaba procurorii în acest caz. Click!, tabloidul editat de Adevărul Holding, dezvăluie “3 greșeli în ancheta morții copilului ucis de câini”, iar Libertatea merge pe un titlu mai șocant “N-a apucat nici să țipe, sărăcuțul, l-au ucis imediat”.

Publicitate

“Neglijență, nepăsare sau rea voință. Doar așa putem cataloga faptul că polițiștii și criminaliștii, implicați în cazul morții lui Ionuț, au ratat probe importante pentru rezolvarea dosarului”, scrie Click! pe prima pagină.

Cazul lui Ionuț, băiatul de patru ani sfâșiat de maidanezi, nu este uitat nici de ziarele generaliste. România liberă, Adevărul și Evenimentul zilei au pe prima pagină trimiteri la articole despre acest subiect.

Publicația editată de Medien Holding titrează “Cazul Ionuț Anghel: Întrebări fără răspuns”, Evenimentul zilei trece în revistă “Scenele cheie din filmul morții copilului sfâșiat de câini comunitari”, iar Adevărul scrie că în cazul copilului ucis de câini acheta a fost “de mântuială”.

Ziarele de sport își deschid edițiile de astăzi cu articole despre noul antrenor al echipei Dinamo

prosport si gsp despre noul antrenor al dinamo

“Stoican a fost adus să salveze o echipă aflată în moarte clinică. Dinamo s-a întors în 1965”, titrează Gazeta Sporturilor pe prima pagină. ProSport are și el un titlu asemănător: “New Dinamo pe stil vechi“.

“Noul patron e deja la al treilea antrenor în șapte luni și nu pare a avea un proiect serios. Stoican, înlocuitorul lui Mulțescu, nu are licență Pro! În acte, va figura ca principal secundul Mateuț. La 36 de ani și zece luni, noul antrenor e cel mai tânăr tehnician din Liga I”, scrie ProSport pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Arșinel trebuie ferit de “lăturile societății”
  • Evenimentul zilei: Corupție de nota 10. Fabricau diplome universitare pe bani!
  • România liberă: Producție-record de taxe la hectare
  • Național: Cum își spală politicienii banii în fotbalul românesc

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu