Skip to main content

PRESA DE AZI. Şi-au făcut procurorii treaba în cazul Ionuţ? Ancheta în toate ziarele

 

tabloidele despre cazul IonutLa aproape o lună de la tragedia în care un copil de patru ani a fost ucis de maidanezi, subiectul continuă să fie tratat pe prima pagină a ziarelor. Toate titlurile de astăzi merg pe aceeaşi idee: cum şi-au făcut treaba procurorii în acest caz. Click!, tabloidul editat de Adevărul Holding, dezvăluie “3 greşeli în ancheta morţii copilului ucis de câini”, iar Libertatea merge pe un titlu mai şocant “N-a apucat nici să ţipe, sărăcuţul, l-au ucis imediat”.

Publicitate

“Neglijenţă, nepăsare sau rea voinţă. Doar aşa putem cataloga faptul că poliţiştii şi criminaliştii, implicaţi în cazul morţii lui Ionuţ, au ratat probe importante pentru rezolvarea dosarului”, scrie Click! pe prima pagină.

Cazul lui Ionuţ, băiatul de patru ani sfâşiat de maidanezi, nu este uitat nici de ziarele generaliste. România liberă, Adevărul şi Evenimentul zilei au pe prima pagină trimiteri la articole despre acest subiect.

Publicaţia editată de Medien Holding titrează “Cazul Ionuţ Anghel: Întrebări fără răspuns”, Evenimentul zilei trece în revistă “Scenele cheie din filmul morţii copilului sfâşiat de câini comunitari”, iar Adevărul scrie că în cazul copilului ucis de câini acheta a fost “de mântuială”.

Ziarele de sport îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre noul antrenor al echipei Dinamo

prosport si gsp despre noul antrenor al dinamo

“Stoican a fost adus să salveze o echipă aflată în moarte clinică. Dinamo s-a întors în 1965”, titrează Gazeta Sporturilor pe prima pagină. ProSport are şi el un titlu asemănător: “New Dinamo pe stil vechi“.

“Noul patron e deja la al treilea antrenor în şapte luni şi nu pare a avea un proiect serios. Stoican, înlocuitorul lui Mulţescu, nu are licenţă Pro! În acte, va figura ca principal secundul Mateuţ. La 36 de ani şi zece luni, noul antrenor e cel mai tânăr tehnician din Liga I”, scrie ProSport pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Arşinel trebuie ferit de “lăturile societăţii”
  • Evenimentul zilei: Corupţie de nota 10. Fabricau diplome universitare pe bani!
  • România liberă: Producţie-record de taxe la hectare
  • Naţional: Cum îşi spală politicienii banii în fotbalul românesc

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus