Skip to main content

PRESA DE AZI. Tragedia copilului ucis de maidanezi, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 4 septTragedia copilului de patru ani ucis luni de maidanezi, în apropierea parcului Tei din Capitală, continuă să fie un subiect interesant pentru presă.

Publicitate

Ziarele Evenimentul Zilei și Click își deschid edițiile de astăzi cu acest subiect, în timp ce România liberă și Adevărul au pe prima pagină trimiteri la articole despre aceeași tragedie.

Traian Băsescu despre moartea băiețelului de 4 ani: Nu putem pune câinii mai presus de un copil nevinovat”, titrează Evenimentul pe prima pagină.

În articol, șeful statului vorbește despre soluționarea situației maidanezilor din București printr-o ordonanță de urgență emisă de Guvern care să permită eutanasiere câinilor.

Click! vine cu un titlu care exploatează suferința rudelor băiețelului decedat, articolul fiind construit în jurul dramatismului acestei tragedii. “Fratele băiețelului de 4 ani omorât de maidanezi nu-și revine din șoc. <Mami, de ce e Ionuț în sicriu?>”, este titlul de pe prima pagină din tabloidul editat de Adevărul Holding.

România liberă se întreabă “Cine rezolvă problema maidanezilor din București?”.

“ONG-urile nu pot, Sorin Oprescu nu vrea. Autoritățile și ONG-urile își pasează vina pentru tragedia în urma căreia un copil a murit mușcat de câini. Problema este că la nivelul primăriei nu există voință pentru rezolvarea acestei probleme, iar ONG-urile care vor o soluție de compromis în chestiunea maidanezilor nu au puterea de a o pune în practică”, scrie România liberă în pagina 3.

Ziarul Adevărul vine cu un titlu în care atacă ONG-urile care militează pentru protecția animalelor. “Ucis de câini din cauza activiștilor care doar latră”, este titlul unui amplu articol din paginile 2-3 ale Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Cel mai nehotărât guvern
  • Adevărul: Pușcăria de lux a lui Victor Babiuc
  • ProSport: Grigore, împins la Steaua!
  • Național: Patriciu se însoară ca să scape de problemele din România
  • Gazeta Sporturilor: Ana rezolvă tot!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu