Skip to main content

Publicis Groupe a devenit acționar majoritar al Zenith România

 

Zenith_ColGrupul de comunicare Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari din lume, anunță că a achiziţionat agenţia de media Zenith România. Astfel reţeaua ZenithOptimedia va prelua pachetul majoritar de acţiuni al Zenith România care până acum a fost o agenţie afiliată reţelei.

Publicitate

Maria Tudor, Managing Director, Zenith Romania:

"Am reprezentat cu mândrie ZenithOptimedia în România pentru mai bine de un deceniu. (...) Munca noastră este susținută de procese, aplicații și metode ale ZenithOptimedia; noi beneficiem de know-how-ul rețelei.

Aceasta este ultima fază a integrării agenției în rețeaua globală și sunt încântată să fac parte din acest proces. Această achiziție este o dovadă a rezultatelor remarcabile ale operațiunii Zenith la nivel local și este un indiciu al angajamentului Publicis Groupe față de piața românească".

Despre Zenith România

Zenith România, lansată în 2000, oferă servicii precum media buying, media planning, strategie de comunicare, servicii de comunicare digital, cercetare şi evaluare a ROI.

Zenith România are peste 50 de angajați și este unul dintre cele 250 de birouri ale rețelei ZenithOptimedia. Din portofoliul agenției fac parte clienți internaționali și locali precum Carrefour, Reckitt Benckiser, L’Oréal, Nestlé, ING Group și Mercedes-Benz.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu