Skip to main content

Realitatea TV, somată pentru nerespectarea demnităţii victimelor din Muntenegru

 

accident_in_muntenegru_52063500
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Realitatea TV a fost sancţionată cu o somaţie publică pentru nerespectarea imaginii şi demnităţii victimelor accidentului din Muntenegru, în matinalul postului de ştiri, din 24 iunie.

Sancţiunea a fost votată la propunerea membrului CNA Christian Mititelu. În timpul şedinţei, Florin Gabrea a făcut o propunere de amendă de 15.000 de lei, pentru alte încălcări ale legislaţiei audiovizuale din alte emisiuni ale postului Realitatea TV.

Christian Mititelu, membru CNA, şi-a justificat propunerea de sancţionare prin faptul că în timpul emisiunii au fost difuzate imagini cu o victimă a accidentului, aflată pe targă, intervievată de un reporter al postului Realitatea TV.

În cadrul jurnalului de ştiri de la ora 09:00 au fost difuzate mai multe ştiri cu privire la accidentul rutier din Muntenegru în care un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie, iar 18 persoane şi-au pierdut viaţa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mititica Mititica
    Respectatul domn Mititelu este invitatul preferat a Realitatea tv. Deși personal consider ca un membru al unei autorități ce reglementează activitatea nu are de caută in aceasta activitate, se poate observa cu usurinta ca, toate deciziile domnului Mititelu la adresa Realitatea sunt de iertare .
  • Raitaru Raitaru
    Reporterul era Dragos Sasu. Un nerusinat!

Trimite un comentariu

sus