Skip to main content

Realitatea TV, somată pentru nerespectarea demnității victimelor din Muntenegru

 

accident_in_muntenegru_52063500
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Realitatea TV a fost sancționată cu o somație publică pentru nerespectarea imaginii și demnității victimelor accidentului din Muntenegru, în matinalul postului de știri, din 24 iunie.

Sancțiunea a fost votată la propunerea membrului CNA Christian Mititelu. În timpul ședinței, Florin Gabrea a făcut o propunere de amendă de 15.000 de lei, pentru alte încălcări ale legislației audiovizuale din alte emisiuni ale postului Realitatea TV.

Christian Mititelu, membru CNA, și-a justificat propunerea de sancționare prin faptul că în timpul emisiunii au fost difuzate imagini cu o victimă a accidentului, aflată pe targă, intervievată de un reporter al postului Realitatea TV.

În cadrul jurnalului de ştiri de la ora 09:00 au fost difuzate mai multe ştiri cu privire la accidentul rutier din Muntenegru în care un autocar cu turiști români s-a răsturnat într-o prăpastie, iar 18 persoane și-au pierdut viața.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Respectatul domn Mititelu este invitatul preferat a Realitatea tv. Deși personal consider ca un membru al unei autorități ce reglementează activitatea nu are de caută in aceasta activitate, se poate observa cu usurinta ca, toate deciziile domnului Mititelu la adresa Realitatea sunt de iertare .

Trimite un comentariu