Skip to main content

Școala IAA de Marketing și Comunicare dă startul înscrierilor la Modulul de Leadership

 

scoala IAA

Publicitate

International Advertising Association (IAA) a deschis înscrierile la cea de-a doua ediție a Modulului 3 - Leadership al Școlii IAA. Cursurile vor începe la 19 noiembrie 2013.

Taxa de participare este de 7.500 de euro + TVA (pentru membrii IAA, plata integrală), 8.000 de euro + TVA (pentru membrii IAA, plata în 4 rate lunare egale) și 10.000 de euro + TVA (pentru non-membrii IAA).

Modulul 3 - Leadership este un program de training intensiv adresat antreprenorilor și managerilor din marcomm cu peste șapte ani experiență și care dețin poziții de top management. Cursurile Modulului 3 urmăresc, în principal, dezvoltarea abilităților de leadership inspirațional, gestionarea şi susţinerea inovaţiei, conducerea proiectelor de schimbare şi transformare, dar și gestionarea aspectelor organizatorice și de conducere a resursei umane.

În cadrul acestui program cursurile sunt susținute de profesori cu reputație internațională: Stefan Krummaker, Jens Maier, Serge Oreal, Robert Weisz și Olivier Tabatoni. Nu în ultimul rând, în cadrul acestui modul participanții sunt implicați în unul dintre cele mai inovatoare și provocatoare exerciții de simulare de business din lume – Blue Ocean Strategy Simulation.

Cursurile celei de-a doua ediții a Modulului 3 – Leadership încep pe 19 noiembrie și se vor încheia în luna mai 2014.

Pe parcursul modului, participanții vor pregăti o teză finală, ce presupune prezentarea unei idei ce va duce la ridicarea standardelor de performanță în industie sau în organizația din care fac parte.

Numărul de locuri este limitat, fiind disponibile doar 24 de locuri în această ediție.

Pentru inscriere sunt necesare următoarele documente:
• CV-ul
• Fișa de înscriere
• Eseu pe tema „Expuneţi observaţiile şi ideile voastre cu privire la modul în care aţi putea îmbunătăţi performanţele organizaţiei pe care o conduceţi sau performanţele industriei în care activaţi.” (aprox. 1 pagina).

Taxa de participare include și costurile de cazare și masa pentru cele 3 săptpămâni rezidențiale ce se vor organiza în Sinaia în lunile noiembrie 2013, ianuarie 2014 și martie 2014.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu