Skip to main content

SpotON. Roșia Montană lansează o nouă reclamă pe TV

 

captura campanie RMGC

Publicitate

Nicio zi fără reclame la Roșia Montană. După ce luni, la doar o zi după protestele anti RMGC, a apărut un spot ce promovează mineritul la Roșia Montană, ieri a fost lansat un nou clip publicitar.

Spotul, care îi are protagoniști pe minerii de la Roșia Montană, în frunte cu liderul sindical, a fost difuzat ieri pe Antena 1 și pe Antena 3.

Secțiunea SpotON este realizată cu sprijinul AlfaCont.

Ieri, au apărut pe TV doar trei spoturi noi. Unul ce promovează locurile de muncă la Roșia Montană, un altul la magazinele Profi și cel de-al treilea la serviciile Vodafone.

Roșia Montană

Vodafone - Florăria

Profi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Se tot invoca in acest caz crearea unui numar de cateva sute sau mii de locuri de munca, dar nu se iau in calcul efectele nefaste, urmarile ale acestor exploatari. Tot asa, pt ca Romania mai are ceva paduri am putea sa incepem exploatarea totala a lor si in felul asta ar avea de lucru un mic numar de oameni, chiar daca asta ar duce la un dezastru ecologic cu efecte asupra pupulatiei la scara macro ; macar pt catica ani cateva zeci de familii ar avea existenta asigurata. e bine sa ne ghidam viata dupa expresia "dupa noi potopul". In toate tarile civilizate occidentale atat autoritatile cat si oamenii la modul individual protejaza mediul in care traiesc, pt ca se gandesc si la viitor, nu ca in tari unde oamenii sunt naivi - un eufemism - si usor de manipolat. Adica daca tu "ai ce sa pui pe masa acasa" nu te mai intereseaza ca-i otravesti pe altii.

Trimite un comentariu