Skip to main content

10 Octombrie. Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group: „În România se face cea mai bună televiziune din Europa, după Anglia”

 

caludiu oprea - foto antena 1
Claudiu Oprea - foto Antena 1

Publicitate

DESPRE DIVERTISMENTUL DIN ROMÂNIA. Românii sunt avizi după divertisment şi tocmai această preferinţă a format o piaţă competiţională puternică, spune Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group, pentru Adevărul. După ce a câştigat 15 ani de experienţă la Media Pro, unde a lucrat la primul sezon „MasterChef România“ şi pentru emisiuni precum „Alege Asia“ şi „Vara Ispitelor“, în iunie 2012, specialistul s-a mutat la Antena Group.

„Noi suntem o ţară în care se face o televiziune foarte bună, este singura în care se produc toate formatele din top 10 mondial. Locul din Europa în care se face televiziune mai bună ca în România este Anglia, de unde şi luăm cele mai bune formate pe care le vedeţi în acest moment pe piaţă. Simon Cowell este absolut genial”, declară Claudiu Oprea.

Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group: „În România se face cea mai bună televiziune din Europa, după Anglia”


FILME BUNE VERSUS MANELE. "Ar fi mai bine să fie interzise "manelele de prost gust" decât filmele bune". Declaraţia îi aparţine lui Georgică Severin (PSD), preşedintele Comisiei pentru Cultură a Senatului, şi a fost făcută la dezbaterea unei iniţiative legislative privind interzicerea înainte de miezul nopţii a emisiunilor violente.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul FC Dan-Cristian Popescu şi propune difuzarea numai după miezul nopţii a emisiunilor care "exploatează aspecte imorale, indecente, obscene din viaţa unei persoane, gesturi şi atitudini violente, scene cu lovituri şi injurii, imagini cu tentă erotică, vulgare, expunerea fizică într-o manieră erotică, expunerea unor întâmplări intime, precum şi alte aspecte care depăşesc limita decenţei".
Georgică Severin (PSD): Mai bine am interzice manelele de prost gust decât filmele bune


SCHIMBARE. HBO Europe are o nouă identitate grafică în cele 15 ţări din Europa Centrală, Europa de Est şi Olanda, iar site-urile HBO din fiecare stat au un nou design, cu o interfaţă mai simplă, notează Mediafax.

Am dorit să reamintim faptul că programele noastre sunt cele care fac din HBO un lider global", a declarat Eric Council, VP Regional Marketing al HBO Europe. "În acest sens, am colaborat cu compania americană Viewpoint Creative, una dintre cele mai importante agenţii axate pe grafica de televiziune, dar şi cu fiecare birou local HBO în parte şi suntem încântaţi de rezultate", a mai spus acesta.
HBO Europe se prezintă cu o nouă identitate grafică


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • protopopescu protopopescu
    toate televiziunile cumpara formate. asa se face in toata lumea. problema apare atunci cand incepi sa iti bati joc de biblie. toti cumparatorii primesc un manual cum trebuie sa faca emisiunea. ce platou au nevoie, ce echipament etc. Antena nu a respectat niciodata biblia primita. ei nu stiu decat sa taie si sa inlocuiasca. de aici si felul in care arata emisiunile lor comparativ cu formatele originale. si puteti face singuri comparatia asta pe youtube.
  • uluit uluit
    Tu nu ai transmisie HD si te lauzi ca esti peste Germania, Italia, Franta etc?
    Baiete, tu nu esti head, esti high!
  • Brown sugar Brown sugar
    Felix le-a impus la angajare sa fie sclavi. Si unde e sclavie, nu are cum sa fie pricepere, viziune si progres....Si apropo de Head Of Production, oare cum i-or zice lui Voiculescu al batran baietii de la Jilava, Dick-Head, nu?
  • anna anna
    subscriu:)))
  • cris cris
    in Ro nu se face televiziune de rang inalt... s-au copiat/preluate formate care se imita fara mare succes...
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Emisiunile din Romania sunt 90% pentru cei care traiesc din ajutoare de la stat , teleormaneni vii si morti , toporeni din Vaslui si disponibilizati gura casca .
  • Vasile Vasile
    Astia de la Latrine sunt toti niste prosti? Ba, niciunu macar un pic mai rasarit? Dar chiar niciunu`? Le-a impus Felix conditie la angajare sa fie tampiti?
  • Vasile Vasile
    Ca le gasiti e una, mai trist este ca va si uitati la ele. Uite cum i se vad aleia chilotii! Hai, ca m-am distrat!
  • Vasile Vasile
    Bai nene, tu vorbesti de inginerii aia de la Politehnica?
    Habar n-aveti ce inseamna sa fii adaevarat profesionist in TV sau showman.
  • Vasile Vasile
    Sterge-ti bala din coltul gurii cand vorbesti in public.
  • cristi cristi
    In România este o concurenta acerba în materie de Televiziune tot timpul televiziunile vin cu ceva nou.
  • jozefa jozefa
    Boală grea asta cu racolatul oamenilor de la PRO!
    Se întreba cineva mai sus de ce ar pleca unul de la pro la antene.Simplu : 1- caşcavalul de la pro s-a subţiat şi nu mai ajunge la toată lumea şi 2- găsesc fraieri care le dau cât n-au îndraznit să ceară.
    Asta în timp ce aia din antene au salarii de te apucă râsul...
    Ştiu pe cineva care lucrează acolo, în antene, de vreo 5 - 6 ani, cred. Aveam senzaţia că e cel mai chitros om de pe planetă.Nu scoteai un leu de la el nici cu bătaia.De curând am aflat cât câştigă şi vreau să-i spun doar atât : Mihai, fratele meu, iartă-mă !
    ... Şi da, au cîteva emisiuni la care merită să te uiţi ...
    Îi recomand d-lui head of production să vadă, totuşi, nişte emisiuni de pe unul din posturile italiene, RT4, de ex. Simon ăla cu vocea şi xfactoru' lui e Muc cel mic. Şi mai e şi urât !
    Părerea mea !
  • Ali Ali
    :))))) tare comentariu....si adevarat !!!!!
  • nico nico
    Are dreptate Oprea. Concurenta este mare, mai ales pentru Antena 1. Stim ca ei sunt cei mai buni in materie de divertisment la noi.
  • Irina Irina
    Parca toti cate comenteaza sunt turbati...Romania are intradevar televiziuni puternice si, fie ca va place sau nu, antena a crescut in ultimul an. Uitati-va la televiziunile din europa de est si o sa vedeti diferenta.

Trimite un comentariu

sus