Skip to main content

18 Octombrie. Elan Schwartzenberg: Nu am fost citat de nimeni în legătură cu Realitatea Media şi nu mă ascund

 

elan_schwartzenberg_capital

Publicitate

SCHWARTZENBERG DESPRE REALITATEA ŞI GUŞĂ. Omul de afaceri Elan Schwartzenberg spune că nu a fost citat de nimeni în legătură cu Realitatea Media şi că nu se ascunde, precizând că toate operaţiunile comerciale pe care le-a făcut au la bază acte şi justificări legale, scrie Mediafax, care citează QMagazine.

"Nu sunt vinovat de nicio faptă penală, orice operaţiuni comerciale am făcut au la bază acte şi justificări legale. De asemenea, ca să mai spulberăm un mit, nu mă ascund, nu am fost citat de nimeni, iar când voi fi mă voi prezenta", a declarat Elan Schwartzenberg.

Schwartzenberg a spus că "insolvenţa Realitatea Media a fost decisă în noiembrie 2011 în ideea de a o salva de la faliment şi, implicit, televiziunea Realitatea TV".
Elan Schwartzenberg: Nu am fost citat de nimeni în legătură cu Realitatea Media şi nu mă ascund


FĂRĂ PUBLICITATE, DAR TAXĂ MAI MARE LA TVR. Claudiu Săftoiu, şeful TVR, a declarat că, în condiţiile în care va fi luată o decizie politică prin care TVR nu va mai putea să înregistreze venituri din publicitate, va fi necesară indexarea taxei TV, pentru ca televiziunea publică să nu se prăbuşească, potrivit Mediafax.

"După planul de redresare şi reorganizare, după reeşalonarea datoriilor pe şapte ani la statul român şi după refinanţare, în momentul acesta, statutul financiar al televiziunii publice este unul de stabilitate şi predictibilitate. În momentul acesta nu există pericol de sucombare sau de apropiere de ceea ce se tot vorbeşte acum ca efect al ordonanţei asupra mass-media, de insolvenţă", a spus Claudiu Săftoiu.
Săftoiu: Dacă TVR va fi nevoită să renunţe la publicitate, va fi necesară indexarea taxei TV


TVR, EXPLICAŢII LA SENAT. Conducerea TVR va fi audiată la Comisia pentru Cultură din Senat, a anunţat, joi, vicepreşedintele acesteia, Marius Paşcan (PDL), care susţine că, "pe fondul prăbuşirii audienţei, "cresc nejustificat cheltuielile" la televiziunea publică, potrivit Mediafax.

Vicepreşedintele Comisiei pentru Cultură şi Media din Senat, Marius Paşcan (PDL), a declarat că aceasta a votat, miercuri, audierea conducerii TVR, date fiind semnalele din presă vizavi de "cheltuielile exorbitante" legate de evenimentele prilejuite de lansarea grilei de toamnă a televiziunii naţionale.
Conducerea TVR va fi audiată la Comisia pentru Cultură din Senat pentru cheltuieli nejustificate


VÂNZARE. Grupul francez de media Lagardere Active va scoate la vânzare 10 din cele 39 de reviste pe care le deţine, în ideea de a-şi reorganiza activităţile de presă în jurul principalelor mărci, scrie DailyBusiness.ro.

Potrivit unui anunţ făcut cu prilejul unei reuniuni a comitetului de intreprindere, revistele vizate sunt Be, Premiere, Psychologies, Auto Moto, Campagne et Décoration, Le Journal de la Maison, Maison & Travaux, Mon Jardin Ma maison, Union şi Pariscope.
Lagardere vinde 10 din revistele sale


CEI MAI VIZIBIL BLOGGERI. Vlad Petreanu(petreanu.ro), Vali Petcu(zoso.ro), Cetin Ametcea(arhiblog.ro) sunt în primele locuri în topul celor mai vizibili bloggeri, jurnalişti, ori influenţatori din online-ul românesc, realizat de refresh.ro, citat de DailyBusiness.ro.

Clasamentul realizat de refresh.ro a fost făcut pe baza numărului de apariţii, numărului de surse şi a viewership-ului.
Cei mai vizibili bloggeri din mediul online romanesc


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monciu Monciu
    Parțial adevărata informatia. Doar ca nu Tribunalul a emis ordonanța, ci doamna MONCEA,același doamna MONCEA . O vom cunoaște curând, când va ieși de la DNA .
  • gicu gicu
    Realitatea Media reintră în posesia licenţelelor Radio Guerilla. Tribunalul Bucureşti a admis o ordonanţă preşedinţială prin care suspendă decizia Consililului Naţional al Audiovizualului de acum o lună. Vai.. vai.. Mihaiu si Dobrovolsky.. nu e de ajuns ca Ponta e prim-ministru si procuror.. ar fi fost util sa fie si judecator ca sa fiti siguri ca merge ciupeala...

Trimite un comentariu

sus