Skip to main content

4 Octombrie. Agenția Reuters concediază 140 de jurnaliști

 

Reuters-website-007RESTRUCTURĂRI LA REUTERS. Grupul media Thompson Reuters Corporation a decis reducerea cu cinci la sută a personalului editorial al agenției Reuters, la nivelul tuturor filialelor, măsura urmând să fie aplicată începând din noiembrie, relatează publicația Wall Street Journal.

Publicitate

Redactorul-sef al agentiei Reuters, Stephen Adler, le-a transmis angajatilor această decizie miercuri dimineață, scrie DailyBusiness, care citează Mediafax.

Reuters are o echipă editorială formată din aproximativ 2.800 de angajați la nivel global, astfel că reducerea de personal va fi de circa 140 de jurnaliști.
Agentia Reuters concediaza 140 de jurnalisti


ȘEF NOU PESTE CREAȚIA DRAFTFCB. Bogdan Moraru preia echipa de creație Draftfcb, după zece ani de alături de Propaganda, potrivit Wall-Street.ro.

Bogdan Moraru și-a făcut debutul în publicitate în anul 2000, ca Art Director la Prospero, a continuat pentru scurt timp alături de Brands&Bears, iar în ultimii zece ani a fost, pe rând, Art Director, Head of Art Direction și Creative Director la Propaganda.
Bogdan Moraru, noul creative director Draftfcb


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu