Skip to main content

4 Octombrie. Agenţia Reuters concediază 140 de jurnalişti

 

Reuters-website-007RESTRUCTURĂRI LA REUTERS. Grupul media Thompson Reuters Corporation a decis reducerea cu cinci la sută a personalului editorial al agenţiei Reuters, la nivelul tuturor filialelor, măsura urmând să fie aplicată începând din noiembrie, relatează publicaţia Wall Street Journal.

Publicitate

Redactorul-sef al agentiei Reuters, Stephen Adler, le-a transmis angajatilor această decizie miercuri dimineaţă, scrie DailyBusiness, care citează Mediafax.

Reuters are o echipă editorială formată din aproximativ 2.800 de angajaţi la nivel global, astfel că reducerea de personal va fi de circa 140 de jurnalişti.


Agentia Reuters concediaza 140 de jurnalisti


ŞEF NOU PESTE CREAŢIA DRAFTFCB. Bogdan Moraru preia echipa de creaţie Draftfcb, după zece ani de alături de Propaganda, potrivit Wall-Street.ro.

Bogdan Moraru şi-a făcut debutul în publicitate în anul 2000, ca Art Director la Prospero, a continuat pentru scurt timp alături de Brands&Bears, iar în ultimii zece ani a fost, pe rând, Art Director, Head of Art Direction şi Creative Director la Propaganda.
Bogdan Moraru, noul creative director Draftfcb


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Grupul se cheama Thomson (nu Thompson) Atentie la copy-paste !

Trimite un comentariu

sus