Skip to main content

CNA a prelungit licența Pro TV Cluj cu nouă ani

 

protvConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Pro TV SA de prelungire cu nouă ani a licenţei audiovizuale pentru postul Pro TV Cluj.

Publicitate

Licența stației de la Cluj-Napoca urma să expire pe data de 27 noiembrie. Pro TV Cluj retransmite integral programele Pro TV, din 12 ianuarie 2012.

În urmă cu nouă ani, când a primit licența de la CNA (noiembrie 1994), postul difuza și producție proprie în proporție de 15% (6,6% programe de informare)

Modificări de grilă

Tot în ședința de astăzi, Consiliul a aprobat și modificarea grilei de programe a postului de televiziune Pro TV București (satelit și terestru), precum și cea a postului de radio Pro FM.

Potrivit solicitării societăţii Pro TV S.A. , postul de televiiune Pro TV București va difuza programe producţie proprie (65%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (35%).

Până în momentul de față, Pro TV București avea aprobată o grilă de programe care conținea 50% producție proprie și 50% producţii audiovizuale ale altor producători.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu