Skip to main content

Dispută la OSIM pentru marca La Tanti Florica între Media Pro Pictures și Florin Călinescu

 

tanti florica

Publicitate

ACTUALIZARE. Oficialii companiei au precizat pentru Paginademedia.roMedia Pro Entertainment și-a retras contestația în urmă cu câteva săptămâni.

Tanti Florica ajunge la OSIM. Nu este un episod din sitcomul lui Florin Călinescu, ci Media Pro Pictures a contestat la OSIM înregistrarea mărcii La Tanti Florica, deținută în prezent de Florin Călinescu Media Company, scrie DailyBusiness.ro.

OSIM i-a acordat încă din martie 2013 această marca firmei lui Florin Călinescu, actorul principal din serialului Tanti Florica.

Tanti Florica, serial în care actor principal este Florin Călinescu, a fost lansat în aprilie 2012. În prezent, pe TV este difuzat cel de-al doilea sezon al sitcomului.

8336443

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @mad79 - >Inteleg ce vrei sa spui DAR fix prin faptul ca ii mentionezi pe cei doi gandindu-te la roluri similare. Intelegi si tu ce vreau sa spun ? ...Iar una peste alta, sa imi fie iertat dar nici nu poate exista comparatie intre rolurile celor doi mentionati si "rolul" lu' monsieur Calinescu in "chestia asta care se vrea sitcom" . Culmea chiar n-am nimic cu omul in sine ci pur si simplu ma oripileaza ceea ce mai gasesc romanii umoristic sau "de vizionat" in ziua de azi.
  • poate nu stiai ca si un anume actor,pe numele lui Robin Williams,a jucat tot un travesty,altul un anume Dustin Hoffman!
    Nu iI compar pe cei doi cu Florin Calinescu,dar un actor joaca orice rol!!!
    Se numeste PROFESIONALISM!!!!!

Trimite un comentariu