Skip to main content

Documentar despre Egiptul antic cu tehnologie de ultimă generație, la BBC Knowledge. Un nou sezon din Regele cofetarilor, la TLC

 

documentar piramide bbcPostul de documentare BBC Knowledge va difuza mâine, de la ora 22.00, documentarul Ce ascund nisipurile Egiptului? Materialul prezintă o călătorie de descoperire a istoriei Egiptului antic, prin prisma tehnologiei prin satelit de ultimă generație și a unor imagini de înaltă rezoluție și cu infraroșu.

Publicitate

TLC va difuza, din 2 noiembrie, un nou sezon din Regele cofetarilor, emisiunea prezentată de celebrul cofetar Buddy Valastro. Premiera celui de-al șaselea sezon va fi sâmbătă, de la ora 21.00.

Ce aduce nou documentarul de pe BBC Knowledge?

Folosind tehnologie prin satelit de ultimă generație și imagini de înaltă rezoluție și cu infraroșu, cercetătorul Dr. Parcak și echipa sa vor putea „să vadă" sub nisipul Egiptului – și vor folosi aceste informații noi pentru a crea o nouă hartă a Egiptului antic, mai cuprinzătoare.

Despre noul sezon din Regele cofetarilor

regele cofetarilor tlc

În acest sezon, cofetarul Buddy își implică mult mai mult familia, făcându-i cunoscuți pe fiecare dintre membrii ei. În primul episod, apar Buddy și echipa sa la câteva zile după ce Uraganul Sandy a făcut ravagii în zonă, când se întorc la magazin pentru a evalua pagubele. Rămaşi în pană de curent, dar asaltaţi de clienţii care încă au nevoie de torturile lor, cofetarii trebuie să găsească tot felul de soluţii pentru a ajuta comunitatea care încearcă să se pună din nou pe picioare, după furtună.

În al doilea episod, Buddy e rugat să creeze un tort special pentru Robin Roberts, vedeta programului TV Good Morning America.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu