Skip to main content

Duminica în familie, cu Ramona Bădescu, începe duminică. Alte premiere de weekend la TVR 1

 

Ramona Badescu_1101Premiere la TVR. Duminica în familie revine, dar cu Ramona Bădescu, Marina Almăşan face o emisiune pe teme de sănătate, iar Smaranda Vornicu face De la A la... infinit.

Publicitate

Duminica în familie, cu Ramona Bădescu, începe duminică la TVR1, de la ora 16.00. Iniţial Mihaela Rădulescu a fost în discuţii cu TVR pentru a fi gazda acestei emisiuni, dar negocierile nu s-au finalizat şi ea a fost înlocuită de Ramona Bădescu.

Marina Almăşan, cea care a prezentat timp de şapte ani emisiunea Ne vedem la TVR, va demara sâmbătă un nou proiect de televiziune la TVR 1, un show interactiv, pe teme de sănătate. Noua emisiune a Marinei Almăşan se numeşte 37° C şi este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 10.30.

Iar Smaranda Vornicu va prezenta tot sâmbătă, dar de la ora 15.00, prima ediţie a emisiunii de divertisment De la A la... infinit. Tema primei emisiuni este "performanţa".

Grila de programe a TVR mai propune pentru duminică, de la ora 20.45 la 22.45, emisiunea Preţuieşte viaţa, cu care Andreea Marin revine la televiziunea publică.

Duminica în familie va putea fi urmărită şi online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+.

Mădălin Voicu, Claudiu Bleonţ, Cezar Ouatu şi Alexandra Dinu, printre invitaţii Ramonei Băsescu la Duminica în familie

"Timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie", se arată într-un comunicat al TVR.

Despre prima ediţie a emisiunii Duminica în familie, cu Ramona Bădescu

  • Proiectul Naguale deschide show-ul de duminica aceasta cu piesa „Mirame”, iar Ansamblul „Colelia” din Vâlcele, Olt, sub îndrumarea coregrafului Nichita Dragomira, aduce dansul căluşarilor, în platoul emisiunii. Un alt moment coregrafic, dar şi de percuţie, va fi cel al trupei Superchill.
  • În cadrul emisiunii va fi prezent şi Mădălin Voicu, care va rememora personalitatea tatălui său, maestrul Ion Voicu, aceasta fiind invocată şi prin amintirile Mariei Magdalena Voicu, soţia regretatului muzician. 
  • Claudiu Bleonţ a pregătit, pentru prima ediţie a Duminicii în familie, un moment comic, dar şi un horoscop special. În platoul emisiunii de la TVR 1 vine şi Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în acest an, care îşi lansează videoclipul celui mai nou single, „Painful Love”. Alexandra Ungureanu şi Crush se numără şi ei printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie, la fel ca Alexandra Dinu.
  • În anul ce marchează 100 de ani de la naşterea Mariei Tănase, membrii trupei Hara au un spectacol dedicat celebrei artiste, despre care vor vorbi în emisiunea Ramonei Bădescu.
  • Raymond Marian Drăgan, tânărul inventator român laureat la concursuri de invenţii la Geneva şi în Arabia Saudită, le vorbeşte telespectatorilor TVR 1 despre invenţia sa, un scaun reglabil pentru supraponderali. Şi tot printre românii care s-au afirmat în străinătate se numără şi fostul model Miruna Gheordunescu, acum femeie de afaceri de succes în România şi Italia.
  • Ministrul Cristian David va lansa în direct rubrica „Mondo – România”. Iar actriţa Monica Anastase, director al Festivalului Naţional de Improvizaţii „Improfest”, vine să vorbească despre evenimentul care s-a încheiat la sfârşitul lunii septembrie.
  • Peter Hurley, irlandezul stabilit în România care organizează Festivalul de la Săpânţa, vorbeşte la Duminica în familie despre dragostea sa pentru satul românesc – şi pentru Maramureş, în special. Iar grupul Iza va susţine un moment artistic tipic maramureşean.

Despre noua emisiune a Marinei Almăşan

37 gr celsius - Marina Almasan_DSC_8636

"37° C este o altfel de emisiune medicală: dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim. Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice", se explică într-un comunicat al TVR.

Marina Almăşan înainte de prima ediţie 37° C:

„Colegii din TVR îmi spun, mai nou, Doctor Oz, pentru că formatul propus de mine se bazează pe acelaşi gen de interactivitate prezentă şi în celebrul format american, care se bucură de un enorm succes în întreaga lume. În ceea ce priveşte conţinutul emisiunii, acesta este adaptat publicului de la noi”.

Invitaţii de sâmbătă dimineaţă ai Marinei Almăşan sunt dr. Cristian Sever Oană, dr. Şerban Brădişteanu, Marius Ţeicu şi Dinu Maxer.

Primul subiect al emisiunii este inspirat de însuşi titlul emisiunii: "vom învăţa lucruri neştiute despre temperatura corpului nostru, dar şi să ne măsurăm şi interpretăm singuri tensiunea arterială. Publicul aflat în platou beneficiază de „consultaţii” la faţa locului, cei care sunt găsiţi cu temperatura sau tensiunea în afara limitelor normale fiind surprinşi cu cadouri... medicale", se mai spune în comunicatul TVR.

Cum va arăta prima edţie a emisiunii De la A la infinit

Grigore Lese, Cristian-Topescu si Smaranda-Vornicu
Grigore Lese, Cristian-Topescu si Smaranda-Vornicu

Timp de trei ore, începând cu 15.00, la prima ediţie De la A la infinit de la TVR 1 şi TVR HD telespectatorii TVR 1 vor afla "cine are grijă, în România, de viorile Stradivarius şi Guarnieri, despre tinerii care practică role agresive, skate, biking BMX, despre cum ne simplifică viaţa cardurile bancare, dar facem şi o pledoarie pentru lucrurile simple şi bunul gust care ar trebui să însoţească orice proiect de arhitectură urbană din România", potrivit unui comunicat al TVR.

"În ambianţa elegantă a Palatului Ştirbei, Smaranda Vornicu stă de vorbă despre performanţa autentică, succesul obţinut prin muncă obstinată şi onestă cu jurnalistul şi comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, sportiva Laura Badea şi criticul de film Irina Margareta Nistor. Trupa Mandinga şi Grigore Leşe fac un duet memorabil la această primă ediţie De la A la infinit", se mai arată în comunicat.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe TVR+.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ION ION
    CINE CREDE CA RAMONA BADESCU POATE FI O BUNA PREZENTATOARE??CU RASUL EI PROSTESC NU I-A FERMECAT NICI PE ITALIENI ...ERAU DESTULE FETE ISTETE IN ROMANIA NU ERA NEVOIE DE DOMNIA SA.
  • nick nick
    FOOOOOARTEEE SLAAAAAAB,UNDE A-TI GASIT-O PE TUTA ASTA DE BADESCU? ZGABERCEAAA,CE FACI FRATEEE? ZICI CA E OTV,INCREDIBIIIL DE SLAAAB PREZINTA TIPA AIA
  • Prunescu Constantin Marius Prunescu Constantin Marius
    *"Duminica in familie" ;este o emisie in direct,si ca toate aceste difuzãri ;are si farmecul ei;
    *Acum eu unul nu stiu ce sã apreciez mai mult ...,prezentatoarea(modelatoarea);sau tabuurile de care dã dovadã;
    *Pentru inceput este de apreciat;
    -Nu sunt eu in mãsurã de-a critica astfel de difuzãri ;mai cu seamã in direct;
    -Este de apreciat!!!
    -Ai suficient de mult sarm ;pentru a te ridica la un nivel mult mai inalt.
    -De la prima vizualizare ai scos in evidentã ,o micã retinere ;fatã de unele aspecte ;/vizualizarea a fost putin exagerbatã in unele ipostaze(discursul orator) ,dar in rest, totul ochei;de apreciat vestimentatia;imaginea si dansul ,ce au scos in evidentã echilibrul emotional./sa remarcat starea sufleteascã emotia/dar in unele cazuri i-si are rostul.
  • claudia popescu claudia popescu
    Nu inteleg de unde va vin ideeile de a resapa niste tovarase care sint expirate definitiv . Ramona Badescu e oribila din toate pdv... vorbeste prost lb romana din prefacatorie si nesimtire (limba materna nu o desfigurezi in halul asta dupa 15 ani de stat in Italia ) este inculta nu are vocabular nu este spontana nu are vorbele la ea. E razna . Nu e bine ca ati accesat-o......trebuia sa faceti un casting cinstit cum nu se face prin TVR1 si sint sigura ca ati fi gasit o figura proaspata ,noua,necunoscuta.........si surpriza ar fi fost maxima. Corina Danila , actrita, frumoasa , inteligenta, culta cu experienta in emisiuni live ar fi facut cu adevarat o figura frumoasa. Ne-ati dat o femeie naspa, agresiva cu o voce imposibil de ascultat.. Aceeasi viata va avea Anreea Marin . Singura persoana placuta este Marina Almasan. Are clasa in ce face si experienta reala in astfel de emisiuni... nici Smaramda Vornicu nu mi-a placut ....e prea masculina si vine din filmele horrooor. Regret dar sinteti pe linie moarta. Pe fenomenala Eugenia Voda ati pus-o pe liber dar dati in reluare emisiunile ei.....tot ce faceti e fara cap sinteti intr-o gasca de amante si amanti...cu Saftoiu nepriceputeanu la cirma.....trist dar adevarat..Ramine sa-l mai aduceti si pe homosexualul Leonard Miron si o sa fiti chiar praf definitiv.......ce mai televiziune nationala avem noi.......cu Saftoiu nepriceputeanu in frunte. .... mare tristete ....
  • Denise Denise
    Intr-adevar, Ramona Badescu este extrem de obositoare si prea galagioasa!!
  • maria maria
    obositoare aceasta ramona badescu !sa sa duca inapoi in italia!
  • Gogu Gogu
    ''Duminica in familie'' va avea acelasi ''succes'' pe care l-au avut si alte emisiuni prezentate de pseudo-vedeta ce, spre rusinea ei, vorbeste mai bine italiana decat romana.
  • mile mile
    stai linistit, capatos , medelin, crimele de la pro ., au facut mai mare audienta
  • mrg mrg
    Iata in premiera absoluta noua grila prafuita a TVR. De la ora 16 duminica o tanti cu moaca urata prezinta PRAFUIALA IN FAMILIE. De la 10 sambata vesnica Cacarina Almasan prezinta prostia in grade.Sambata o baba de care nu a auzit nimeni prezinta DE LA A LA BABEALA PRAFUITA .
  • andy andy
    audienta emisiunii o data-n viata?
  • mile mile
    cu cat e mai mica audienta , cu atat e mai buna emisiunea-prostimea nu are ce cauta la tvr,
  • Nasty Nasty
    ".... invitații Ramonei Băsescu la Duminica în familie". Ce cauta rudele "dictatorului" in TVR-ul USL-ului, domn' Saftoiu?
  • senzationescu senzationescu
    Duminica in familie marca expiratei-pshihopatei Corina Voicu si compania dar fara Raduleasca. A intuit bine ca nu trebuie sa se bage in cloaca cu ei. Maxim o luna tine emisiunea si cu siguranta va lua locul 10 in audiente.
  • ionut ionut
    nu o sa aiba succes nici o emisiune dintr-e acestea
  • geo geo
    Interesant este ca nu ati detaliat putin emisiunea doamnei Marin ex Banica...ce este posibil sa readuca TVR in top 3 in serile de duminica.

Trimite un comentariu

sus