Skip to main content

Elena Udrea dă talk-show-ul politic pe Cronica Cârcotașilor

 

Elena-UdreaElena Udrea, deputat PDL, vine mâine la Cronica Cârcotașilor, emisiune difuzată de Prima TV de la 20.30.

Publicitate

Reprezentanții postului de televiziune se întreabă "Unde se va situa cea mai influentă blondă din politica românească? La dreapta sau la stânga Cârcotaşilor?".

Cronica Cârcotașilor este prezentată de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu').

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Super. Poate o sa ne spuna si noua pe ce dracu a tocat un miliard de euro! Conform unei declaratii publice (nu inventez nimic, poate ar fi bine sa cautati prin arhivele televiziunilor) la "un punct de presa", imediat dupa aprobarea bugetului pe 2011 (sau rectificarea bugetului, scuze pentru lapsus) intrebata de catre un reporter daca nu i se pare prea mare bugetul alocat mânutelor domniei sale (800 milioane euro fonduri guvernamentale si 200 milioane euro fonduri europene) doamna ministru Udrea a raspuns ca nu e exagerat deloc, ba chiar ar fi insuficient pentru multele si grandioasele proiecte ale celor doua ministere peste care domnea la acea vreme (Ministerul Turismului si Ministerul Dezvoltarii Regionale). Deci poate aflam ceva despre miliardul ala de euro, hm, ce ziceti?
  • Superba poza, o adevarata diva aceasta Evita Peron din Plescoi.
    Putem socoti emisiunea de maine ca fiind startul campaniei electorale a prezidentiabilei, cu megabasistii Gainusa pe post de paj si Keghes pe post de bufon al curtii.

Trimite un comentariu