Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Dan Diaconescu: „Vom da drumul la OTV până cel târziu la sfârșitul lunii”

 

DAN DIACONESCU - DNA

Publicitate

OTV ar putea reveni din această lună. Dan Diaconescu, patronul postului, a declarat în exclusivitate într-un interviu acordat paginademedia.ro că a obținut o licență TV în Italia și că e gata să dea drumul televiziunii în jurul datei de 15 octombrie. „Dar aici nu depinde numai de noi, depinde și de firmele de cablu din România”, a spus Diaconescu pentru paginademedia.ro.

Acesta a mai declarat că emisiunea sa va fi realizată într-un sediu pe care acesta îl are la Vatican, iar restul emisiunilor vor fi realizate în studiourile din Bulevardul Preciziei.

Paginademedia.ro: Când va emite OTV?

Dan Diaconescu: Am obținut deja licența în Italia. În principiu, ne propunem să dăm drumul postului în jurul datei de 15 octombrie. Dar aici nu depinde numai de noi, depinde și de firmele de cablu din România. Oricum, dacă nu e 15, e 30 octombrie, dar tot îi dăm drumul.

Cu ce cabliști ați semnat?

Deocamdată, cu cei mici. Sunt mulți, sunt cam 300, dar nu sunt din cei mari.

Câți abonați au firmele mici cu care ați semnat contracte?

Sunt puțini, împreună au cam 10% din piață. Un alt lucru important pe care vreau să-l spun, este că în Italia am luat și o licență cu acoperire națională pentru comunitatea de Români de acolo, așa că OTV se va vedea și în Italia.

Dar cu firmele mari, cu UPC, cu RCS, în ce stadiu vă aflați?

Suntem ceva mai avansați cu RCS. Așteptăm de la ei un răspuns în această săptămână. Chiar dacă nu ne preiau, tot vom da drumul postului. Foarte imposrtant, noi vom emite pe satelit Eutelsat 16 grade, Est. Este important pentru că pe același satelit sunt multe posturi de televiziune românești. Dacă au antene parabolice, oamenii pot vedea în același loc, de pe același satelit, pe lângă OTV și TVR 1 sau posturile lui Prigoană.

Pentru început noi vom da antene parabolice gratuit sediilor PPDD din țară. Cu alte cuvinte, la fiecare sediu PPDD din țară românii or să vadă OTV. Dacă le place, își vor cumpăra antene. Fiecare sediu PPDD va fi dotat cu o astfel de antenă.

Unde este studioul și în ce stadiu este amenajarea?

Este chiar într-o clădire a Vaticanului. Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea. În București, în studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai puțin a mea. Studioul din București va fi conectat cumva cu cel din Italia. Avem și o emisiune dedicată direct italienilor pe frecvența de care spuneam mai devreme, iar pentru ei, dacă se poate, am vrea să subtitrăm în italiană toate emisiunile OTV. Ceea ce facem în Italia sper să fie cu mai mult profit, pentru că TVA-ul e mai mic, la fel și impozitul pe profit, iar amenzile nu există. Legislația e mai permisivă aici.A Am obținut și rezidență de Vatican.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un mincinos. M-am uitat ieri cica pe eutelsat 16 si dadea si datele (din spusele sale). Nu era nimic. Am dat cautare si iar si iar. de pomana. Mincinos si fanfaron.
  • Vai, dar multumesc, nu stiu ce era in capu` meu! Ma simteam ca-n Matrix asa fara discernamant un propriu! Viata mea era contraolata de masoni si de NWO! Acum, serios vorbind, eu pot sa inteleg ca voi, fanii astia zerotevisti, ati descoperit mai de curand puterea libertatii de alegere si a liberului arbitru si sunteti foarte entuziasmati de credeti ca toata lumea se afla in aceeasi stare de alterare manipulativa ca si voi.
  • ...si o mare majoritate din romani sint asa (cameleoni) asa ca ori ce speranta de progres in cadrul patriei mama nu are nicio sansa de izbinda.Singura solutie este ca romani "mai adevarati" sa se separe de cei "ce iubesc si lucreaza minciuna".Cind dau peste tot la comentarii ma ingrozesc de limbajul obscen si de mahalagismele folosite.
  • Pentru mine n-a fost o surpriza ce-a facut Tudor Barbu.De cind il vedeam la OTV stiam ca are stofa de cameleon.
  • Asi dori ca PPDD sa se transforme "intr-un stat in stat" ca si Vaticanul si sa ceara tuturor specialistilor si oamenilor de valoare certa din categoria intelectualitatii tehnice din tara si din diaspora sa se alature PPDD pentru a initia si a dezvolta diferite proiecte cu caracter lucrativ care sa fie la dispozitia si in beneficiul tuturor aderentilor ce vor sa creada in ideile si tendintele actuale si viitoare ale PPDD.
  • Daca ai receptor de satelit care merge pe canale gratuite dai pe FTA (free) si pe cautare automata pe satelitul Eutelsat W2 si ti-l gaseste el singur fara sa stii datele de receptie.Simplu.
  • Da, avea garsoniera ,eu am vazut la televizor numai ca tu nu ai urmarit acest post si nu stii ca el avea un etaj de garsoniere cred ca la et 8. Daca nu-ti place Diaconescu urmareste-l pe Ponta sau Basescu sau Iliescu poate sunt mai credibili !
  • In niciun caz Zeroteve, ca nu mai emite, ceea ce ma bucura foarte tare, inca mai sper ca tara asta mai are sanse sa devina normala. La Taraf nu ma uit, stiu, o sa-mi zici ca sunt ipocrit si ca nu exista fiinta umana careia sa-i placa manelele. Eh, oi fi eu vreun unicat, mai stii? Tin sa multumesc pe aceasta cale gratiei divine sau cine mama naibii m-a inzestrat cu capacitate de selectie si alegere, precum si cu o abilitate poliglota, astfel incat orizontul meu sa nu se rezume la laturile si infectiile media deversate in Romanica pe celebrii de acum magneti de ignoranti tabloidofili predispusi la spalaturi pe creier, precum Latrinele, Kanal De Rahat, Prost TV, Labe 1 TV, Irealitatea TV, Rraitaru TV (sic!), etcetera. Toate mizeriile astea de buticuri media-propagandistico-tabloide pentru cireada sfertodocta. Slava civilizatiei ca am cablu, internet si discernamant! Si uneori e mai bine sa mai lasi si televizorul ala in pace pentru o vreme si sa iti pui si niste intrebari directe legate de viata ta personala.
  • Vasile, viata e putin mai complexa, nu suntem manipulati doar politic. Si atunci cand bei Neumarkt, esti victima manipularii unei agentii de publicitate. Pe intelesul tau, mananca rahat la televizor ca sunteti multi, ca are nu's ce gust, etc. Si petele care ies de la Dero... tot demagogie, imi pare rau ca te trezesc in felul asta la realitate.

Trimite un comentariu