Skip to main content

Matinalii Radio 21 se mută o zi la piaţă

 

PatruLa21Vlad Craioveanu, Orlando, Manuel Dinculescu şi DJ Andi vor emite live, mâine, din Piaţa Sudului din Capitală, când îşi vor lansa noul lor nume: PatruLA 21.

Publicitate

Studioul mobil 21 va fi amplasat la o tarabă, de la care matinalii "vor vinde tot ce a mai rămas de vândut în ţară", după cum se arată într-un comunicat al postului de radio.

„N-o să vindem gogoşi, că de asta se ocupă, neoficial, oficialii, dar vom face schimburi de reţete de murături ca să ne dregem după petrecerea de Halloween iar o persoană importantă, nu spun cine – va pregăti live ceva bun de mâncare pentru toţi cei care se vor afla în piaţă cu noi. Aşadar, dragi români, haideţi... la piaţă!”, a spus Manuel Dinculescu, unul dintre realizatorii matinalului de la Radio 21.

Emisiunea matinală PatruLA 21 este difuzată în fiecare dimineaţă, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00.

Ce pregătesc matinalii celor prezenţi mâinte în piaţă?

Vlad Craioveanu:

"Ne vom îmbrăca cu nişte costume care să-i bage în sperieţi pe criticii lumii mondene. E o terapie de şoc brevetată, care a dat rezultate incomensurabile în mai multe părţi ale lumii.”

Orlando va face mâine Sondajul Bun de Nimic Bun din mijlocul tarabelor. Nu vor lipsi concursurile ad hoc şi nici invitaţii-surpriză.

În plus, DJ Andi va mixa live, printre tarabe. Ascultătorii vor putea intra în direct cu PatruLA 21 folosind acelaşi număr de telefon: 0372 069 699, sms 1721 şi pe pagina lui Radio 21 de pe Facebook.

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Vibe FM, Europa FM şi Smart FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Slabe sunt toate, dar macar la radio 21 mai vin si cu ceva nou, nu ca la altii aceeasi rutina.
  • Dragos Dragos
    se muta unde le este locul. poate ii cheama si pe fratii de la kitsch si radio zoo

Trimite un comentariu

sus