Skip to main content

Matinalii Radio 21 se mută o zi la piață

 

PatruLa21Vlad Craioveanu, Orlando, Manuel Dinculescu și DJ Andi vor emite live, mâine, din Piața Sudului din Capitală, când își vor lansa noul lor nume: PatruLA 21.

Publicitate

Studioul mobil 21 va fi amplasat la o tarabă, de la care matinalii "vor vinde tot ce a mai rămas de vândut în țară", după cum se arată într-un comunicat al postului de radio.

„N-o să vindem gogoși, că de asta se ocupă, neoficial, oficialii, dar vom face schimburi de rețete de murături ca să ne dregem după petrecerea de Halloween iar o persoană importantă, nu spun cine – va pregăti live ceva bun de mâncare pentru toți cei care se vor afla în piață cu noi. Așadar, dragi români, haideți... la piață!”, a spus Manuel Dinculescu, unul dintre realizatorii matinalului de la Radio 21.

Emisiunea matinală PatruLA 21 este difuzată în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Ce pregătesc matinalii celor prezenți mâinte în piață?

Vlad Craioveanu:

"Ne vom îmbrăca cu niște costume care să-i bage în sperieți pe criticii lumii mondene. E o terapie de șoc brevetată, care a dat rezultate incomensurabile în mai multe părți ale lumii.”

Orlando va face mâine Sondajul Bun de Nimic Bun din mijlocul tarabelor. Nu vor lipsi concursurile ad hoc și nici invitații-surpriză.

În plus, DJ Andi va mixa live, printre tarabe. Ascultătorii vor putea intra în direct cu PatruLA 21 folosind același număr de telefon: 0372 069 699, sms 1721 și pe pagina lui Radio 21 de pe Facebook.

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Vibe FM, Europa FM și Smart FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu