Skip to main content

Mortul viu de la Pungești a adus Realitatății TV o amendă de 30.000 de lei. Antena 1, 10.000 pentru un reportaj despre beneficiile sexului

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

CNA a decis amendarea cu 30.000 de lei a postului Realitatea TV pentru o știre protestele de la Pungești, împotriva exploatării gazelor de șist în zonă. Postul a anunțat că un bătrân în vârstă de 82 de ani ar fi murit în timpul îmbrâncelilor dintre săteni și jandarmi.

„Bătrânul în vârstă de 82 de ani, protestatar care în această după amiază fusese luat de către cadrele medicale avem informaţia că a decedat”, a anunțat postul în ziua protestelor.

 

Tot în ședința de astăzi, Consiliul a decis amendarea Antenei 1 cu 10.000 de lei pentru un reportaj despre beneficiile sexului.

Potrivit CNA, reportajul difuzat în cadrul Observatorului Special de la Antena 1, a fost ilustrat cu imagini în care apar femei îmbrăcate sumar, care se mişcau provocator.

Propunerea de amendă a venit din partea Narcisei Iorga, membru CNA: „Consider că cele mai grave încălcări sunt legate de protecția minorilor, la cele două știri referitoare la beneficiile sexului. Consider că la ora 20.00, la care au fost difuzate aceste știri, nu trebuiau difuzate imaginile ilustrative, pentru că sunt nerecomandate minorilor.”

Ce titluri au rulat pe ecran:

  • Sexul practicat cu regularitate are avantaje pe toate planurile;
  • Sexul nu e doar o metodă grozavă de a menţine o relaţie de cuplu, ci o metodă de a îţi menţine organismul sănătos;
  • Sexul practicat cu regularitate are avantaje pe toate planurile posibile;
  • Sexul creşte mult autoaprecierea şi încrederea în propria persoană, stimulând iniţiativa, relaţiile sociale;
  • Sexul reduce stresul, previne cancerul de prostată, întăreşte inima şi ameliorează durerile;
  • Tot sexul este cel care te poate scoate din depresie, actul propriu-zis duce la secretarea de endorfine

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu