Skip to main content

Platforma Content Channel a încheiat un parteneriat de vânzări cu Httpool

 

Sursa foto: Capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

Content Channel, platformă de online video advertising, şi agenţia Httpool au încheiat un parteneriat de vânzări, la sfârşitul lunii septembrie. Httpool va reprezenta la vânzare formatele in-stream (standard şi interactive), overlay şi video advertorialele disponibile în reţeaua Content Channel şi va adăuga formatul video “inRead” în oferta destinată advertiserilor, odată cu implementarea inRead pe site-urile din portofoliul Httpool.

În urma parteneriatului, Content Channel estimează dublarea vânzărilor în decursul primului an de colaborare. În prezent, compania are o reţea de zeci de siteuri quality partenere, precum hotnews.ro, EVZ.ro, adevarul.ro, ziare.com, primatv.ro, capital.ro, romanialibera.ro, b1.ro etc, care generează un inventar de peste 3 milioane de stream-uri video pe lună.

Mihai Boştinaru, Managing Partner Content Channel: ”Am deplină încredere că, prin demararea parteneriatului cu Httpool, am ales o echipă de profesionişti în vânzări, care va reprezenta cu succes Content Channel în piaţa de media. În continuare, ne vom concentra eforturile pe optimizarea propriului CDN (Content Delivey Network), pe dezvoltarea reţelei şi a conţinutului video, dar şi pe extinderea portofoliului de servicii, tehnologii si formate publicitare oferite.“

Compania se pregateşte sa facă şi următorul pas din strategia de business, intrarea pe pieţele din Europa Centrală şi de Est (ECE).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ianis Ianis
    Audiente Next Star?

Trimite un comentariu

sus