Skip to main content

Platforma Content Channel a încheiat un parteneriat de vânzări cu Httpool

 

Sursa foto: Capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

Content Channel, platformă de online video advertising, și agenția Httpool au încheiat un parteneriat de vânzări, la sfârșitul lunii septembrie. Httpool va reprezenta la vânzare formatele in-stream (standard și interactive), overlay și video advertorialele disponibile în rețeaua Content Channel și va adăuga formatul video “inRead” în oferta destinată advertiserilor, odată cu implementarea inRead pe site-urile din portofoliul Httpool.

În urma parteneriatului, Content Channel estimează dublarea vânzărilor în decursul primului an de colaborare. În prezent, compania are o reţea de zeci de siteuri quality partenere, precum hotnews.ro, EVZ.ro, adevarul.ro, ziare.com, primatv.ro, capital.ro, romanialibera.ro, b1.ro etc, care generează un inventar de peste 3 milioane de stream-uri video pe lună.

Mihai Boştinaru, Managing Partner Content Channel: ”Am deplină încredere că, prin demararea parteneriatului cu Httpool, am ales o echipă de profesioniști în vânzări, care va reprezenta cu succes Content Channel în piața de media. În continuare, ne vom concentra eforturile pe optimizarea propriului CDN (Content Delivey Network), pe dezvoltarea reţelei şi a conţinutului video, dar şi pe extinderea portofoliului de servicii, tehnologii si formate publicitare oferite.“

Compania se pregateşte sa facă şi următorul pas din strategia de business, intrarea pe pieţele din Europa Centrală şi de Est (ECE).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu