Skip to main content

PRESA DE AZI. Emil Boc revine pe prima pagină

 

presa de azi 28 oct 2013După o lungă absență din atenția presei scrise, Emil Boc, fostul premier al României, revine pe prima pagină, fiind deschiderea ziarului Evenimentul zilei.

Publicitate

Fostul premier este subiectul unui interviu, în exclusivitate, publicat de Evenimentul zilei sub titlul “Emil Boc desființează politica econimică a Guvernului Ponta”.

“Emil Boc crede că discuțiile despre majorarea cotei unice de impozitare ar reprezenta o crimă pentru mediul de afaceri”, scrie EVZ pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi care conțin subiecte dintre cele mai diverse.

  • Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un alt politician, este vorba de Ministrul român de Externe, Titus Corlățean, care “amenință Canada că Bucureștiul îi va bloca acordul de liber-schimb cu UE dacă nu ridică obligativitatea vizelor pentru români”. “Corlățean face încă o Gafă: Șantaj la Canada”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.
  • România liberă abordează pe prima pagină subiectul scutului american antirachetă de la Deveselu. “Astăzi are loc ceremonia de inaugurare a lucrărilor de construcție a bazei militare de la Deveselu, județul Olt, care va găzdui rachetele interceptoare din cadrul Sistemului american de Apărare Antirachetă”, scrie România liberă pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding titrează pe prima pagină: “De ce este România astăzi în fața unui moment istoric”.
  • Pro Sport are pe prima pagină un articol despre Alexandru Maxim, fotbalistul transferat în iarnă de la Pandurii Tg. Jiu la VfB Stuttgart, în schimbul a 1,5 milioane de euro. “Produs de lux”, titrează ProSport pe prima pagină în ideea de a sublinia valoarea mijlocașului de 23 de ani. “Stuttgart i-a stabilit o clauză de reziliere lui Maxim: 10-12 milioane de euro, în funcție de clubul ofertant.
  • Gazeta Sportului își deschide ediția de astăzi cu un articol despre victoria Stelei împotriva echipei FC Brașov, care a avut loc ieri. “Liga 1 e a campionilor!”, este titlul de pe prima pagină din GSP. Ziarul de sport mai scrie că “Roș-albaștrii s-au impus sub Tîmpa, acolo unde pierduseră ultima oară în prima divizie, acum 11 luni”.
  • Libertatea, ziar editat de Ringier, scrie pe prima pagină despre succesul unei campanii umanitare care a reușit să-l ajute pe un băiețel de 8 ani să revină la școală, copilul fiind obligat să-și câștige existența strângând PET-uri din gunoaie. “Am reușit să schimbăm un destin”, titrează Libertatea pe prima pagină. Pe prima pagină a tabloidului mai stă scris declarația copilului: “Acum pot să mă joc și eu. Vă mulțumesc!”

Atăzi, tabloidul editat de Ringier, se vinde cu al doilea volum din colecția “Școala de bucătari MasterChef”, un curs de gătit apărut la editura Litera. Pentru a promova această colecție, Libertatea și-a dublat prima pagină. Astfel, pe coperta tabloidului apare titlul: “Vrei să devii noul MasterChef al României?”.

 

  • Click! abordează pe prima pagină un subiect specific: “Mantea s-a despărțit de Bădălău după două luni”.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu