Skip to main content

PRESA DE AZI. Pregătirile pentru meciul România - Estonia, în ziarele de sport

 

ziarele de sport, 14 octProSport și Gazeta Sporturilor au pe prima pagină articole despre meciul România - Estonia, care va avea loc mâine pe Arena Națională, de la ora 21.00.

Publicitate

ProSport, ziarul din portofoliul Mediafax Group, scrie despre pregătirile făcute de Federația Română de Fotbal pentru ca stadionul să fie plin la ultimul meci al naţionalei României din preliminariile Campionatului Mondial.

“România are nevoie de victorie și de multe goluri cu Estonia ca să prindă barajul pentru CM. Românii visează la un Mondial de 15 ani. Ar trebui să fie suficient pentru ca în tribune, mâine, să fim cât mai mulți. Pentru asta, FRF a deschis și inelul 3 la Arena Națioanlă, iar biletele costă între 20 și 200 de lei”, scrie ProSport pe prima pagină. “Umpleți Arena!”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.

Gazeta Sporturilor scrie despre temerile analiștilor turci de “un posibil aranjament la partida România - Estonia, considerând că "orice e posibil în țara lui Giovanni Becali"”. Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină: “Turcii apelează la FIFA: Fiți cu ochii pe meciul de la București”.

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre impozitul pe care trebuie să îl plătească milioanele de români care au primit în 1993 acțiuni prin Programul de Privatizare în Masă. “Milioanele de români, impozitați fără să știe”, titrează Adevărul.

“Cuponarii care au primit în 1993 acțiuni trebuie să plătească o contribuție de minimum 44 de lei la asigurările de sănătate, chiar dacă nu știu că sunt acționari la SIF-uri în urma Programului de Privatizare în Masă”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre Dosarul Referendumului în care Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA că a pus la cale un sistem național de furt electoral. Ziarul scrie că “localitatea vrânceană Suraia a fost epicentrul fraudei la referendumul de anul trecut. Acum, oamenii povestesc cum li s-au furat voturile. Cei inculpați spun că au fost amenințați, dar s-au ales și cu ceva foloase”. EVZ titrează: “Tovarășii lui Dragnea din comuna Suraia au fost recompensați cu antene TV și slujbe”.

România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre pericolul pe care îl prezintă, în caz de cutremur, clădirile din Centrul Vechi al Capitalei pentru miile de oameni care vin în barurile și restaurantele de aici. "Centrul Vechi al Capitalei - Risc Maxim și la un cutremur moderat", titrează România liberă pe prima pagină.

“Consumul de cafea și alcool în Centrul Vechi al Capitalei poate dăuna grav sănătății. 145 de clădiri din zonă se află pe lista imobilelor încadrate într-o clasă de risc seismic, iar 41 reprezintă chiar pericol public imediat”, scrie România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Național: Varujan Vosganian a “șmenuit ordinele de ministru pentru Ioan Niculae”
  • Click!: Gyorfi, nașă în biserica în care și-a plâns mama
  • Libertatea: Ioana, sora regretatului Sergiu Nicolaescu, despre cumnata sa: “M-a lăsat singură, să mă descurc cu pensia de 600 de lei”

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu