Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, cu Sandra Izbașa pe copertă: Ne vei lipsi!

 

captura porsport
ProSport îi închină coperta de astăzi Snadrei Izbașa, care se retrage din gimnastică după încheierea Campionatului Mondial de Gimnastică. Gazeta Sporturilor merge pe subiectul Steaua, aducându-l în atenție pe „Sebi, Copilul Minune”, cel care a arbitrat meciul Vaslui - Steaua.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

 

  • ProSport, declarație pentru Sandra Izbașa: O să ne lipsești! Publicația îi dedică gimnastei prima pagină de astăzi cu ocazia retragerii sale. Sandra Izbașa se retrage cu două titluri olimpice și șapte europene.
  • Gazeta Sporturilor îl pune pe copertă pe arbitrul craiovean „Sebi, Copilul Minune”, pus într-o fotografie alături de Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf. „Cu arbitrul craiovean la centru, Steaua n-a pierdut decât o dată în ultimele 16 partide: 0-1 cu Urziceni, pe când la Unirea activa MM Stoica”.
  • EVZ publică o anchetă despre falșii eroi ai Revoluției: Fabrica de certificate false pentru revoluționari încă funcționează. Potrivit publicației, numai în ultimii nouă ani, România a fost prejudiciată de 256 de milioane de euro.
  • Adevărul pune pe copertă cutremurul de duminică dimineața: Seisimul de ieri, deși mic, aduce cu cel din `77, a spus Mircea Radulian, directorul institutului pentru Fizica Pământului.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu