Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport face calcule în Matematica Stelei

 

Capturaţi ecranul complet 24.10.2013 104131.bmp
ProSport face Matematica Stelei, iar Adevărul îl pune pe copertă pe chirurgul din Iași, acuzat că ar fi luat șpăgi estimate la un milion de euro.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul este pe urmele ortopedului Paul Botez, medic în Iași, care este la un pas de a fi trimis în judecată pentru că ar fi luat mită în valoarea totală de un milion de euro. Chirurg prins cu șpăgile trecute în agendă: 1 milion de euro, titrează publicația.
  • ProSport vrea să deslușească Matematica Stealei. Campioana jonglează cu cifrele: la fotbal, are un punct din nouă în Ligă, dar la capitolul fani a devenit prima echipă care a adunat un milion de suporteri pe Național Arena
  • EVZ rămâne în zona justiției cu un subiect despre Cârtița din crima organizată: Hoții erau protejați de comisarul-șef Berbeceanu încă din anul 2002.
  • România liberă merge pe politică: Cum a ajuns Crin Antonescu cel mai antioccidental candidat la Cotroceni. Liderul PNL se pregătește pentru cursa prezidențială, deși poartă cu el un bagaj încărcat cu atacuri la adresa partenerilor strategici, scrie publicația pe coperta de astăzi.
  • Click! pune pe copertă o fotografie cu fiul Mădălinei Manole, acum în vârsta de patru ani. Titlul de prima pagină este în stilul tabloid al publicației: Uite ce a crescut băiețelul Mădălinei Manole!

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu