Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă despre ce taxe mai pune guvernul. GSP a făcut grecilor testul „portofelul”

 

Capturaţi ecranul complet 31.10.2013 113508.bmp

România liberă anunţă că taxa pe benzină „vine în echipă”,jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au mers în Grecia şi au făcut testul cu „portofelul pierdut”, iar Naţional anunţă că Digi şi Dolce nu vor să dea mai mult de 50 de milioane de euro pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • România liberă: Taxa pe benzină vine „în echipă”. Ce ne mai pregăteşte Guvernul. Publicaţia precizează că în ultimii cinci ani accizele s-au calculat în creştere. S-a descoperit arbitrariul acestei metode când euro s-a ieftinit.
  • Adevărul pune pe copertă Misterul jafului din casele de valori. Plângerile se înmulţesc, iar ancheta a intrat în impas, anunţă publicaţia. Tot pe prima pagină, publicaţia are şi o declaraţie a şefului Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, care anunţă: „Măriri de taxe? E inevitabil”.
  • ProSport publică un interviu cu Ciprian Marica. Jucătorul visează la calificarea la Mondiale şi declară: „Vrem să vă facem fericiţi”.
  • Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor se joacă de-a „portofelul pierdut” cu grecii. La „portofelul” ne calificăm în faţa grecilor: România - Grecia 4 - 2, titrează publicaţia de sport.
  • Naţional pune pe copertă o investigaţie care-l vizează pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei: Cum s-au „păpat” 10 milioane de euro din bugetul CSM Bucureşti! Tot pe copertă, Naţional anunţă că Dolce şi Digi nu vor să plătească mai mult de 50 de milioane de euro pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus