Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă despre ce taxe mai pune guvernul. GSP a făcut grecilor testul „portofelul”

 

Capturaţi ecranul complet 31.10.2013 113508.bmp
România liberă anunță că taxa pe benzină „vine în echipă”,jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au mers în Grecia și au făcut testul cu „portofelul pierdut”, iar Național anunță că Digi și Dolce nu vor să dea mai mult de 50 de milioane de euro pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • România liberă: Taxa pe benzină vine „în echipă”. Ce ne mai pregătește Guvernul. Publicația precizează că în ultimii cinci ani accizele s-au calculat în creștere. S-a descoperit arbitrariul acestei metode când euro s-a ieftinit.
  • Adevărul pune pe copertă Misterul jafului din casele de valori. Plângerile se înmulțesc, iar ancheta a intrat în impas, anunță publicația. Tot pe prima pagină, publicația are și o declarație a șefului Consiliului Fiscal, Ionuț Dumitru, care anunță: „Măriri de taxe? E inevitabil”.
  • ProSport publică un interviu cu Ciprian Marica. Jucătorul visează la calificarea la Mondiale și declară: „Vrem să vă facem fericiți”.
  • Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor se joacă de-a „portofelul pierdut” cu grecii. La „portofelul” ne calificăm în fața grecilor: România - Grecia 4 - 2, titrează publicația de sport.
  • Național pune pe copertă o investigație care-l vizează pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei: Cum s-au „păpat” 10 milioane de euro din bugetul CSM București! Tot pe copertă, Național anunță că Dolce și Digi nu vor să plătească mai mult de 50 de milioane de euro pentru drepturile TV ale meciurilor din Liga I.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu