Skip to main content

Răzvan Exarhu vrea să lanseze un post de radio în Bucureşti. S-a înscris la concursul de licenţe

 

Publicitate

Răzvan Exarhu concurează pentru a câştiga o frecvenţă radio în Bucureşti. El s-a înscris la concursul de licenţe organizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Răzvan Exarhu:

“Este un proiect de radio generalist, facut de oameni de radio, nu de corporatii media, şi o incercare de a reabilita prestigiul aproape pierdut al acestui mediu de comunicare.

Punctul de plecare este clandestino.fm, radioul online lansat de mine în 2007.”

Exarhu a depus proiectul împreună cu Bogdan Stratulă (cu care a lucrat în perioada Pro FM). Stratulă a lucrat apoi în Intact, în perioada 2008-2011 (întâi ca director al Radio ZU, apoi channel manager Antena 1). A plecat din Intact la sfârşitul lui 2011 (după cum Paginademedia.ro a scris aici).

Exarhu şi Stratulă concurează pentru frecvenţa 106,2 Bucureşti.

“Când vine vorba de radio, eu cred în evoluţie. Se pare că lumea încă adoră să folosească termenul revoluţie sau face abuz de marketing şi uită că totul a pleacă de la un microfon, muzică frumoasă şi o voce bună care mai şi spune ceva”, spune Exarhu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    In sfarsit avem sansa unui post de radio in aceasta cloaca din Bucuresti?!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    A fost o scapare...
  • jean jean
    participi la concursul "tare ca piatra" cu titlul știrii?
    :)
  • fostuactual fostuactual
    succesuri!
    e unii care nu vorbeste cu tine, care se crede destepti in cap si comite maxime triste si se da balena. asta e radioul azi, cloaca.
    cred ca sunt putine sanse sa reuseasca un radio care nu difueaza non-stop tranceaddictose sau manele slagarizate de moga,conectatu sau valea ala.
  • jozefa jozefa
    Dacă reuşeşte să obţină licenţa, dacă se ţine de promisiune şi face o selecţie pe bune în privinţa vocilor care vor lucra acolo, eu voi fi cel mai fidel ascultător. Am lucrat şi eu în radio, pe vremea Rondului, şi-mi aduc aminte cu placere perioada în care VOCEA făcea legea în radio. Poate mai există oameni cu voce ok, care să fie capabili să articuleze aerul când expiră (după ce, obligatoriu, inspiră). Cu sens, că mohorâţii care populează radiourile astăzi nu mai ştiu să vorbească.Când deschid gura simţi nevoia să schimbi postul, sau să te duci... dacă eşti mai sensibil faci bube instantaneu.
  • acidutzu acidutzu
    Cu siguranța Răzvan va face o figura frumoasa....iar daca va avea frecvența va fi un competitor serios pt targetu guerrilla (daca vor mai reveni on air)...Bafta
  • alex alex
    DA!
  • qwerty qwerty
    este nevoie de cât mai multe radiouri în Bucureşti. este nevoie de varietate şi de alternative. deocamdată sunt cinci posturi care dau aceeaşi popcorn-music (Zu, Kiss, 21, Pro, Impuls) şi cinci posturi care dau muzică veche (Smart, Magic, Romantic, MusicFM, Europa). Un radio cu pop-rock actual nu e în stare să gândească nimeni.
  • ciprian ciprian
    consider ca e o miscare de bun augur pt ascultatorii de radio . personal mi-ar placea foarte mult si o revenire a domnului Exarhu pe sticla cu noutati din Romania Delicioasa
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Sclavilor lui Ponta de la Raitaru TV le-a fost refuzata la OSIM inregistrarea ca marca ,,Romania tv" !
    Ponta coabitacul o sa demita conducerea OSIM.

Trimite un comentariu

sus