Skip to main content

Bogdan Stratulă pleacă de la conducerea Antena 1. Noul director al postului: fostul şef de la achiziţii

 

ACTUALIZARE: Alte mişcări în Intact: Dan Matiescu este director general Intact Media Group, iar Codruţ Sereş este membru în Consiliul de Administraţie, scrie Hotnews.

Publicitate

Bogdan Stratulă, şeful Antena 1, pleacă de la conducerea postului. Noul Channel manager al canalului Intact este, de la 1 ianuarie, Isabella Carmu, în prezent manager achiziţii.

Bogdan Stratulă a venit ila Intact in ianuarie 2008 ca director radio ZU. A preluat apoi functia de director de programe Antena 1 si, apoi, pe cea de Channel Manager

Isabella Carmu va ocupa funcţia de Channel Manager Antena 1 interimar, pentru o perioada de trei luni. Angajată a Antenei 1 din anul 1997, Isabela a fost, de-a lungul timpului, coordonator achiziţii, redactor şef programe Antena 3, manager Achiziţii Antena 1.

Dan Matiescu, director general, Sereş, doar membru în Consiliul de Administraţie

Rocade la vârful Intact. Dan Matiescu este sdirector general al Intact Media Group. Fostul şef al grupului, Codruţ Sereş, este doar membru în Consiliul de Administraţie, notează Hotnews.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Matiescu George-Daniel a fost numit administrator unic si director general al Intact Media Group în data de 17 octombrie, cu un mandat de 4 ani.

Contactaţi de HotNews în legatură cu aceste schimbări, reprezentanţii de comunicare ai Intact Media Group s-au limitat să precizeze că "la final de octombrie, Intact Media Group a devenit societate pe acţiuni, iar Dan Matiescu este în prezent Director General şi Administrator Unic. Codruţ Sereş este membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cui ii doresti mult succes : Isabelei, lui Matiescu sau lui Stratula ? O precizare ar fi binevenita:-) Ca sa nu accedem spre mai rau :-)
  • Mult succes ii doresc! Accederea spre mai bine este mereu binevenita.
  • ce sa spun mare director de programe era si stratula asta , au pus director de programe pe unul care a venit de la radio !!! poate se mai schimba grila aia oribila de la antena !!!

Trimite un comentariu

sus