Skip to main content

Șefa CNA: Am primit telefoane de amenințare după amendarea DDTV

 

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Președintele CNA, Laura Georgescu, a declarat la Comisia de Cultură a Parlamentului, în urmă cu puțin timp, că a primit telefoane de amenințare în urma amendării postului DDTV, potrivit unui corespondent B1TV.

Șefa CNA este audiată, în aceste momente, la Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, în legătură cu situația postului DDTV, care ieri a fost amendat cu 100.000 de lei pentru că a preluat OTV fără a anunța Consiliul de modificarea de licență.

Laura Georgescu a mai spus la Parlament că, în ultimele zile, s-au făcut presiuni media asupra instituției pe care o conduce, ca urmare a sancționării postului DDTV.

Aceasta a mai spus că în presă s-au făcut acuzații grave care vizează mandatul său de președinte al CNA, după cum a relatat corespondentul B1 TV de la Parlament.

"Timp de zece zile, asupra mea au fost făcute presiuni sub tot felul de forme", a spus Laura Georgescu, președintele CNA.

Șefa CNA, acuzată că minte

Laura Georgescu a fost acuzata că minte de Președintele Comisiei de cultură, Gigel Ştirbu (PNL), după cum a relatat B1TV. Cum s-a ajuns la această acuzație? Președinta CNA a spus, în fața parlamentarilor, că o parte dintre membrii CNA nu sunt prezenți la audieri fie din motive de sănătate, fie "sunt pe drum și urmează să ajungă".

În replică, spre finalul discuțiilor, Gigel Ştirbu i-a spus șefei CNA că minte, pentru că el a luat legătura cu doi dintre membrii CNA (Viorel Vasile Buda și Radu Călin Cristea - n.r.), iar aceștia i-au spus că și-ar fi dorit să participe la audieri, dar Laura Georgescu le-ar fi spus că dorește să vină singură la Comisia de cultură.

PRECIZARE. În ședința CNA de ieri, Laura Georgescu i-a invitat public pe toți membrii CNA să participe la dezbaterea de astăzi de la Comisia de Cultură, după cum a precizat Narcisa Iorga, membru CNA, pentru Paginademedia.ro.

Invitația a venit ca urmare a unei solicitări din partea Narcisei Iorga, membru CNA, ca "atunci când sunteți invitată la Comisii să ne invitați și pe noi (ceilalți membri ai CNA)" .

La această solicitare, Laura Georgescu a răspuns: "Chiar mâine sunt invitată la Comisia de cultură și vă rog pe toți să mă însoțiți".

La ședința Comisiei de cultură a Camerei Deputaților, de astăzi, din partea CNA au participat: Laura Georgescu, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Monica Gubernat și Lorand Turos.

Din declarația Laurei Georgescu, de la finalul audierilor:

"De zece zile un om de televiziune nu se poate delimita de calitatea sa de președinte de partid (Dan Diaconescu - PPDD - n.r.) și amestecă aceste lucruri într-un mod extrem de periculos, tocmai ca un pericol la libertatea de exprimare. Aceste lucruri vor fi făcute publice în fața organelor competente. Ele fac deja obiectul unei plângeri penale, la care sunt obligată să mă apăr și câtuși de puțin să dau în spațiul public dovezile pe care le am", a declarat Laura Georgescu, pentru presă.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, CNA a decis suspendarea temporară a preluării semnalului postului DDTV, pentru că a retransmis postul OTV, televiziunea considerată fără licență, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În plus, în cadrul ședinței din 22 octomrbie, reprezentanții CNA au votat să ceară ANCOM și Digital Sky suspendarea temporară a emisiei DDTV până la soluționarea „elementelor de natură penală".

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • doamna daca sunteti atit de dura cu DD de ce nu sunteti si cu acele vuvuzele din antena3 zisa si CLOSETUL VARANULUI? de ce nu urmariti pe pastor, dana grecu, ursu, scalimbul ala de badea si care mai sunt pe acolo cu descrediteaza pe toata lumea si toate institutiile statului care ii sunt obediente varanului? de ce doamna?va spun eu, pentru ca a-ti fost trimisa acolo cu un scop si scopul este; protejarea lui ghita tv de casa a plagiatorului si closetul varanului, tv lui kakarau.

Trimite un comentariu