Skip to main content

SENZAȚIONAL. OTV a început să emită din nou. Iată dovada

 

captura OTV
Captura a fost trimisă de un cititor paginademedia.ro

Publicitate

OTV s-a întors. Postul lui Dan Diaconescu, închis de CNA în luna ianuarie, a început să emită de aseară pe frecvența postului Romit TV. Dan Diaconescu a fost cel care a deschis emisia televiziunii.

În urmă cu o săptămână, Dan Diaconescu a declarat în exclusivitate într-un interviu acordat Paginademedia.ro că a obținut o licență TV în Italia și că e gata să dea drumul televiziunii în jurul datei de 15 octombrie. Acesta a mai declarat că emisiunea sa va fi realizată într-un sediu pe care acesta îl are la Vatican, iar restul emisiunilor vor fi realizate în studiourile din Bulevardul Preciziei.

Din interviul acordat de Dan Diaconescu Paginademedia.ro:

Cu ce cabliști ați semnat?

Dan Diaconescu: Deocamdată, cu cei mici. Sunt mulți, sunt cam 300, dar nu sunt din cei mari.

Câți abonați au firmele mici cu care ați semnat contracte?

Sunt puțini, împreună au cam 10% din piață. Un alt lucru important pe care vreau să-l spun, este că în Italia am luat și o licență cu acoperire națională pentru comunitatea de Români de acolo, așa că OTV se va vedea și în Italia.

Dar cu firmele mari, cu UPC, cu RCS, în ce stadiu vă aflați?

Suntem ceva mai avansați cu RCS. Așteptăm de la ei un răspuns în această săptămână. Chiar dacă nu ne preiau, tot vom da drumul postului. Foarte important, noi vom emite pe satelit Eutelsat 16 grade, Est. Este important pentru că pe același satelit sunt multe posturi de televiziune românești. Dacă au antene parabolice, oamenii pot vedea în același loc, de pe același satelit, pe lângă OTV și TVR 1 sau posturile lui Prigoană.

Consiliul Național al Audiovizualului a retras licența audiovizuală societatii Ocram Televiziune, pentru postul OTV, pe data de 23 ianuarie 2013, din cauza amenzilor acumulate de acest post în ultimii ani și rămase neachitate.

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mai scriu un mesaj poate că nu se publică cel precedent fiindcă am folosit cuvinte triviale poate jos otv -ul jos prostia pentru că nici nu stiţi ce timp pierdeţi bravo Laura Georgescu eu cred sunt apropape singurul ce o susţin
 • Asa a urcat PIB-ul Romaniei, cu romanii care "spala" babele la cur ca daca nu erau astia, Romania era si mai saraca. Iar tu care spui sa traiesti sarac in tara ta, nu sclav in tara altuia, nu situ ce s-ar fi ales de viata ta.
  Gogule, sa nu crezi ca toti prostii au iesit din tara, ai mai ramas tu, "nationalistule convins".
  Ah, si apropo, scriu din Spania destul de bine, n-am uitat limba romana si m-am crescut aici.
 • „Afirmațiile din mass-media din România conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obținut licența de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o „biserică a Vaticanului” și rezidența în Vatican a lui Diaconescu însuși sunt absolut false și nefondate”, afirmă Pr. Federico Lombardi, directorul Biroului de presă al Sfântului Scaun, într-o declarație trimisă Pr. Francisc Doboş, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București. Declarația reprezentantului Sfântului Scaun vine după afirmațiile făcute de Dan Diaconescu în Pagina De Media și la B1TV, și preluate pe larg de presa din România.
 • dale peste bot dane si nui lasa sa mai fure din tarisoara noastra fai de kakat in toata lumea sa vada si altii cu cina fac afaceri. HOTII
 • Mai bine invatai gramatica. apropo de închis si ânchis.
  Inceputul cuvintelor se scrie intotdeauna cu î din i si nu â din a.
 • Haoleoooo au inceput comment-urile astia certati cu limba romana. Evident ca IQ-ul lor le permite doar sa-l ridice in slavi pe Voievodul de Karakal. Bai dar multi mai sunteti...multi dar...

Trimite un comentariu