Skip to main content

Talent show-urile, la bătaie cu filmele de acțiune. Cu cine vor concura Vocea României și X Factor

 

colaj filme actiune
Talent contra acțiune. Cele două show-uri de talente, difuzate în weekend de Pro TV și de Antena 1, vor concura cu acțiunea.

Publicitate

Antena 1 a programat, sâmbătă seară, în timp ce Pro difuzează Vocea României, filmul Pe cont propriu. Producția de acțiune, realizată în 2003, îl are actor principal pe Vin Diesel.

De cealaltă parte, Pro TV mizează tot pe acțiune duminică seara, când Antena 1 difuzează X Factor. Postul din Pache Protopopescu va difuza duminică seara filmul Greu de pensionat, cu Bruce Willis, John Malkovich și Helen Mirren.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu au fugit niciodata de confruntari, si nu vor incepe acum. Lasa ratingurilr sa vorbeasca, ce spui tu e degeaba.
 • aaa...si pro tv se lauda cu filme bune, sau cum? iar vin sarbatorile....iar o sa difuzeze singur acasa. e deja traditie la post tv :))))
 • Iar nu dati drumul la comentarii ca sa nu se vada ce parere are lumea despre PROsT.V? De cand a plecat Sarbu s-a ales praful de trustul PRO, o stie toata lumea.
 • publicul de la PROsT.V se uita la aceleasi filme cu vin diesel si cu bruce willis de ani de zile si se pare ca nu se plictisesc. E bine si asa, sa ai un public fara pretentii si sa le arunci ca la caini resturile din anii anteriori.
 • nu cred ca cele 2 emisiuni adversari te temut in niste filme....sunt prea bune emisiunile si mult prea urmarite ca sa le scada ratingul pentru niste filme
 • Aoleu iar repeta PROsT.V filmele cu vin diesel si bruce willis? Oare n-au si ei bani sa cumpere alte filme ca ne-am plictisit de aceleasi. An de an ei baga aceleasi filme. La fel si de craciun, si de pasti...
 • Ma cum se face ca acelasi film pe PRO TV e super film iar pe Antena 1 sau TVR 1 sau Kanal D, e "cel mai prost film". Are lipici PRO-ul...
 • Antenistii fug de confruntarea cu show-urile protv, dar nu vor scapa. Duminica 1 decembrie, Vocea Romaniei va spulbera kix factor in confruntare directa.
 • 1 Filmul asta a mai fost tot la bataie cu un show al antenei
  2 Antena nu stie sa puna filme la bataie cu show-urile de pe protv , daca ei cred ca vor face ceva cu filmul ala de acum 10 ani se inseala amarnic .

Trimite un comentariu